onsdag 22. juli 2020

Stiv etter kiropraktor

Vondt etter behandling hos kiropraktor ? Har du opplevd å få vondt etter behandling hos kiropraktor eller annen fysikalsk helseprofesjon? Slapp av, dette er veldig vanlig og kalles behandlingsømhet. Svimmelhet kan være forårsaket av mange faktorer fra indremedisinske tilstander til en stiv nakke. Det er essensielt at det settes en diagnose tidlig i forløpet, slik at pasienten enten henvises til videre utredning eller kommer rask igang med behandling. Stiv nakke De fleste av oss har opplevd å ha stiv nakke.


En slik tilstand er ofte forbigående og for de fleste medfører ikke dette noen helseproblemer. Spesielt etter nakkeskader er det vanlig å utvikle kroniske smerter. Stivhet i Brystryggen (Midtre og Øvre del av Ryggen) Føles øvre del av ryggen din stiv og nærmest låst til tider?


Nedsatt bevegelighet og stivhet i brystryggen (midtre og øvre del av ryggen) kan gi grunnlag for lokale leddsmerter i de påvirkede områdene, men også i muskulatur tilhørende skulderbladene og nakkeregionen. Det kan være flere grunner til man får kjevesmerter, men flere eksperter mener dette kan komme av stress, anspent kjevemuskulatur, feil tannstilling eller generell slitasje i kjeveleddet etter hvert som vi blir eldre. Om du våkner med slitne muskler i kjeven om morgenen er det mulig du skjærer tenner eller strammer kjeven i søvne.


Jeg går fast til kiropraktor en gang pr. Jeg hadde aldri kunne ha gått i arbeid om jeg ikke fikk denne hjelpen. Jeg har diskutert behandlingen med min kiropraktor , ( som forøvrig har syv års utdannelse på skjelett ) og han sier at det han gjør, er å åpne vacuumet som oppstår når et ledd ikke får friksjon. Din primærkontakt kan gi forslag om tilrettelegging på jobben, eller sykmelding hvis det er nødvendig.


I NEMUS har alle klinikkene primærkontakten kiropraktor. Noen har også manuell terapeut og lege. Vi har også fysioterapeuter som foretar arbeidsplassvurderinger.


Hei jeg var onsdag og fredag hos kiropraktor i forige uke. Da startet han med behandling av bekkenet mitt, tidligere har han kun behandlet nakke og øvre del av ryggen. Etter behandlingen på onsdag følte jeg meg ganske bra i grunn, litt stiv dagen etter.


Hadde en del vondt i bekkenet når han var ferdig å knekke. Kiropraktor Når du kommer til en kiropraktor skal du beskrive med dine egne ord hva som feiler deg. Med dette utgangspunktet vil kiropraktoren stille spørsmål for å belyse relevante. På grunn av for mye jobbing foran en PC fikk en mann i trettiårene stiv nakke og rygg.


Stiv etter kiropraktor

Etter fem behandlinger hos kiropraktor var smertene borte. Noen er engstelige for å gå til kiropraktor da det er en vanlig feiloppfatning at det gjør vondt å bli behandlet. Kiropraktisk behandling er stort sett smertefritt, men ved noen teknikken kan litt ømhet oppstå. Det som er mer vanlig er at man gjerne blir litt stiv og støl etter en behandling, og da særlig hvis stivheten har sittet lenge. Et typisk scenario er at man våkner om morgenen og føler seg stiv og rar i nakken etter å kanskje ha sovet feil i løpet av natten.


Man kan også få en låsning i nakkensmuskulaturen som kan resultere i at bevegelsen i nakken blir kraftig redusert. Dette kan også være veldig smertefullt. Ryggsmerter er den vanligste plagen i nerve-muskel-skjelettapparatet og samfunnets dyreste enkeltlidelse. Akutt vondt i ryggen (også kalt akutt lumbago) er en smertefull, men som regel ufarlig tilstand. Enkelte ganger forverres tilstanden til isjias eller utvikler seg til en kronisk tilstand med gjentatte tilbakefall eller.


Stiv etter kiropraktor

Mange blir raskt bedre, men tilbakefall er dessverre vanlig. Også hvis du ble stiv i nakken som følge av en ulykke er det viktig å få en grundig undersøkelse. Behandling av stiv nakke hos kiropraktor. En kiropraktor vil sjekke nakken din for eventuelle feilstillinger som kan forårsake den stive nakken din.


Skøyen Kiropraktikk er din kiropraktor på Skøyen. Undersøkelse, diagnostisering og behandling av rygg og nakkeplager. Trygg og effektiv behandling. Ved akutte korsryggsmerter bør man vente 3-dager, da de fleste akutte ryggsmerter går over av seg selv innen en uke. Dersom smertene ikke bedres, anbefales manipulasjonsbehandlinghos en manuell terapeut eller kiropraktor og smertestillende medisin.


Svært få leger utfører manipulasonsbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg