onsdag 1. juli 2020

Strikket kåpe barn

Cellbes har alt du trenger av klær. Kåper - Alltid mange varianter. På Boozt finner du over 6merker. Bli inspirert av sesongens nyheter. Shop dine nyheter hos Ellos nå!


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?

Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Denne siden ble sist oppdatert 02. Kåpe , strikket i Smart og Tweed. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120.

Legg opp masker og strikk fram og tilbake. Fell samtidig i sidene og eller midt foran og midt bak. Olivia kåpe og baskerlue. Skjønn#128525; Raglangenser strikket ovenfra og ned i BØRSTET ALPAKKA. Adorable Raglan sweater knitted from the top down in BØRSTET ALPAKKA.


Finn dine favoritter på Boozt! Kjøp kåpe for barn hos Babyshop. Deilig og varm kåpe i rettstrikket merinoull i grov kvalitet med lett tovet overflate.


Modell med lange ermer, lommer foran, fine treknapper med malt kant i kontrastfarge og ståkrage som vindbeskyttelse. Strikket kåpe i tovet ull. Har strikket denne kåpen til mangen små damer.


Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Den er utrolig fin, det var bare såååå vanskelig å få noe godt bilde av den. Oppskriften er ett gammelt juvelmønster, dette garnet er vel ikke i handelen leger så jeg regner med at det er lov å dele en slik gammal oppskrift.


En kjekk liten basker-lue som hører til. Den er fra Sandnes Kamgarnspinneri og heter Bibbi (butterfly modell). Min mor strikket to slike kåper til to av oss søstrene da vi var små.

Jenta mi har nå to kusiner som disse kåpene passer til. Jeg kom fort frem til at det hadde vært ekstra stas om alle tre kusinene kom i samme type kåpe til jul. Siste nytt i mote til dame, herre og barn på ZARA online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg