fredag 3. juli 2020

Spirulina giftig

Vi har spirulina og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Fri frakt over 5Kr. Kom i toppform med oss. Spirulina inneholder flere gode fordeler.

Den kalles for supermat på grunn av dens høye næringsinnhold og mange helsefordeler. Det har en høy næringsmessig tetthet, som vil si at det er fullt av vitaminer og mineraler, og er kalorifattig. Så det vi trenger er bedre kontroll på produktet, ikke stans.


Man kan forsøke kjøpe spirulina fra en bedre produsent med bedre kvalitetskontroll. Algene har lenge blitt brukt og verdsatt i mange asiatiske kulturer, og den japanske regeringen har til og med klassifisert den som et funksjonelt livsmiddel i seg selv. Mikroalgene inneholder over hundre næringsstoffer. Blant annet aminosyrer, mineraler, sporstoffer og forskjellige vitaminer.


Bekreftet fri for BMAA.

Blå spirulina har i længere tid været populært på den anden side af Atlanten, hvor det i New York og Californian er ganske normalt at drikke blå smoothie, men nu er superingrediensen endelig kommet til Danmark. Blandt andet hos Raw og hos Organic Boho er Blue Bowls på menuen, hvis du er blevet fristet til at smage den blå superfood. Arealmessig gir spirulina ganger mer protein enn soyabønner, og 2ganger mer enn kjøtt.


HER kan du se hvilke næringsstoffer det finnes i spirulina. Chlorella: Denne mikroalgen har mange av de samme egenskapene som spirulina , men inneholder mindre protein, kun små mengder betakaroten, men mer enn det dobbelte av nukleinsyre og klorofyll. Het eiwitgehalte is ongeveer 60–, en bevat alle essentiële aminozuren.


Det har da handlet om spirulina som produseres i dårlige miljøer uten kontroll. Bij spirulina is dit allemaal van toepassing. Daarnaast kunnen er ook gevaren achter de zogenaamd gezonde producten schuilen. In spirulina zijn zo giftige stoffen en metalen te vinden, overmatig gebruik kan leiden tot verschillende soorten ziekten en kwalen.


Dit kan voorkomen worden door een bewust gebruik van spirulina. Ik ben de academische literatuur voor je ingedoken en deel in dit artikel mijn bevindingen. Microcystine können giftig wirken wie Knollenblätterpilze und die Leber oder Nieren dauerhaft schädigen. Konsumiert man solche verunreinigten Algen, verkehrt sich der erwartete Effekt ins Gegenteil.


Letztere sind giftige Abbauprodukte von Eiweiß. Koking i vann senker jodinnholdet.

Dersom du koker algen i vann, så kan jodinnholdet reduseres med hele. Det skyldes at jodinnholdet lekker til kokevannet. Hvis du kaster kokevannet, vil altså algen gi deg mindre jod.


I Fase omdannes giftstoffene til mer vannløselige stoffer, som aktiverer utskillingen via Fase 2. Fase gjør imidlertid stoffene mer giftige , så det er viktig å støtte begge fasene ved avgiftning og samtidig sørge for at utskillingen via galle og tarmer skjer effektivt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg