tirsdag 21. juli 2020

Strøssel til kake

Stek kaken midt i ovnen i cirka minutter, sjekk med en kakepinne. Avkjøl kaken i formen. Ha melis i en bolle. Visp inn vann (et par spiseskjeer om gangen) til en tyktflytende glasur.


Bre glasuren over kaken og dryss over litt ekstra strøssel.

Perfekt til å pynte kaker og cupcakes me. Bruk for å sette en ekstra spiss på kaker , cupcakes, eller hva meg å bruke den som strøssel på is? Hos Strøssel Hjemmebakeri kan du bestille alt fra sjokoladekake, ostekake og gulrotkake, til suksessterte og hvetebakst. Strøssel hjemmebakeri er nystartet, og holder til på Strømmen i Skedsmo.


Nye kaker legges til etter hvert, men hvis det er det noe du lurer på om jeg kan lage, er det bare å ta kontakt! Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.

Bygg kaken med litt krem mellom hvert lag, pass på at du har nok krem igjen til å dekke hele kaken til slutt. Dryss og trykk strøssel jevnt utover hele kaken. Oppbevar kaken i kjøleskap. Fyll krem og Non Stop strøssel mellom hvert lag og avslutt med å dekke hele kaken med kremen.


Del bunnen i tre like lag. Klipp ut ønsket tall i stiv papp som legges på kaken. Dryss flerfarget strøssel på toppen rundt tallet og på sidene. Ta vekk papp-tallet til slutt.


La kreativiteten blomstre og dekorer kaker til enhver anledning. Oetker har det meste til å gjøre kakene vakre: glasur, sjokoladefigurer, sukkerskrifter, mange forskjellige strøssler og myke perler. Vi har muffinsformer i en kraftig og god papirkvalitet og mere til. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg.


Oppskrift på morsom tallkake til treåringens bursdagsselskap. Gled både barn og voksne med kaken som er formet som et 3-tall. Lag et lyst sukkerbrød med ostekrem på toppen, og pynt kaken med alt som er gøy og godt av strøssel.


Lag din egen, eller bestill en ferdig kake. Et perfekt selskap starter med en perfekt kake.

Vi tar oss av bakingen, så du kan konsentrere deg om å nyte den store dagen. Rosa og søt med fargerike Non Stop og Flerfarget Strøssel. Selv de mest kravstore prinsesser kommer til å elske denne.


Det mest utfordrende med denne kaken er dekoreringen, og der er det bare kreativiteten som setter grenser. Prinsessslottet kan også, med litt annen vri bli til for eksempel en ridderborg. Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker , desserter, is og konfekt.


Skjær litt innover i kaken , vri på kakebunnen og skjær litt innover, vri litt til , osv. Når du har kommet rundt, kan du la kniven skjære helt igjennom, nå er det uansett bare på midten kaken henger sammen. Løft forsiktig av det øverste laget.


Gjør det samme en gang til , om du skal ha tre lag. Rør inn melis til glasuren er glatt og fjern fra varmen. Oppskriften en tilpasset én stor langpanne, men kan også gjerne lages i to små, eller som cupcakes.


Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg