torsdag 16. juli 2020

Quinny zapp trille

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Quinny Zappxpress reisevogn. Kjekt at det følger med regntrekk, sånn for sikkerhetsskyld.


Adapter for bilsete til de minste er vel det som gjør denne trilla ekstra kjekk, det og at den kan gå som håndbaggasje på fly. Jeg har kjøpt vognen brukt og med tanke på slitasje etc har den holdt seg godt.

Desverre er quinny merket ganske slitt. Enkel og praktisk trille selges. Sittende og liggende stilling, enkel å slå sammen og tar liten plass. Kan også festes med bilsete. Utrolig grei trille som man kan feste bilstol rett på.


Smidig på kjøpesentre for eksempel Kan følge med adapter til bilstol. Vognen kan først brukes som understell til nyfødt bilstoler, passer Maxi Cosi, Besafe, Joie og Cybex. Blir liten og kompakt, enkel å slå sammen, perfekt på reise.

Lite brukt trille selges. I vår test er det seks testfamilier som har vurdert den - de har brukt den i tilsammen år. Her er noen av vurderingene: Det store fortrinnet med denne vogna er størrelsen og vekten.


Perfected just for you and your lifestyle. På forhånd tusen takk! ProbleJeg har et spørsmå vedr. Som trille brukes trillen fra ca år, sete kan justeres i hvilestilling.


Ville primært ha den som understell til Maxi-Cosi stol, men fikk mer enn nok etter et par gangers forsøk, det var nesten umulig å få løsnet denne fra adapterne. Meet the Zapp Flex Plus: Comfortable, flexible and perfect from birth with carrycot, cocoon or car seat. Buggy Fahrer 47views. Kompakt sammenlegging som er ideell for reiser og lagring. Den hadde vært brukt som.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Zodat je altijd je eigen weg kunt blijven gaan, ook als je dat niet meer alleen doet, maar samen.

Wyrażam zgodę na używanie przez Grupę OLX sp. SMS) przez Grupę OLX sp. Cela vous est familier ? Vognen er kun brukt som shoppingvogn og et par turer til butikken.


Ryggen har ulike stillinger mot kjøreretning og stillinger med kjøreretning. Sittedelen kan brukes begge veier, både med og mot kjøreretning. Selger ny quinny zapp trille , svart.


Har ikke brukt i det hele tatt, den er pakket inn, har ikke åpnet engang. Eneste ting er at det kommer ikke med maxi cosi bilstol. Ellers så ar alt med div. Det reklameres med at den er så liten og lett sammenslått at man kan ta den med seg på sykkelen.


Det blir isåfall ikke på bæreren, for der er jo barnesetet. Passer vogna til litt større barn, som en 2-åring? Virker den behagelig å sitte i?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg