fredag 31. juli 2020

Stor mage om kvelden

Så øker det på utover dagen. Synes det er sjelden jeg ikke har oppblåst mage , og synes det er vanskelig å se sammenheng med spesielle matvarer. Om kvelden kan det være veldig ille (skikkelig stor mage ) og ganske vondt. Om dagen, før middag, er det ikke fullt så ille, men absolutt plagsomt og tydelig nok. Hvorfor har det seg sånn at hver morgen, når jeg våkner så har jeg en normal størrelse mage.


Kan ikke føle noe fett, el.

Vet at det er fordi jeg da ikke har spist på flere timer under søvnen, men hvorfor forblir den ikke sånn gjennom kvelden ? Men hvis du har store planer i kveld og vil unngå dette kan du bruke denne nye kunnskapen til å unngå at magen eser ut i løpet av kvelden. For eksempel kan du finne en liste over FODMAP-matvarer for å få en viss pekepinn på hvilke matvarer som kan gi luft i magen. Jeg er gravi ca uker på vei.


På kvelden blir magen veldig stor og stram. Er det flere som har det slik? På morgenen er den flat som den pleier å være.


Ved slike tilstander har man også problemer med avføringen, da først og fremst med diaré, du skriver ikke noe om dette gjelder deg, men selv om du ikke skulle ha diaré så utelukker ikke de disse sykdommene.

Du kan lese mer om Cøliaki og laktoseintoleranse ved å følge linkene på toppen av dette svaret. Disse pasientene ble også fulgt i over fem år, og resultatene viser at de som tok minst ett medikament om kvelden hadde bedre kontroll over blodtrykket sitt. I tillegg hadde de bare en tredjedel så stor sannsynlighet for å oppleve en hjertekar-hendelse.


Les fakta om gallestein. Alle vet hvordan smerte kjennes, selv om ingen kan føle en annens smerte. I noen tilfeller blir smertene langvarige og kroniske, og vanskelig å håndtere.


I denne artikkelen omtaler vi et utvalg av tilstander som kan gi store smerter. Om morgenen etter jeg har vært på do er magen min ganske flat bare at det går litt utover nederst, men når jeg spiser frokost buler magen min ut med en gang. Så om kvelden er magen min som regel skikkelig stor. Den blir liksom større om jeg bare drikker ett glass vann. Flere gode grunner for å ikke legge seg på full mage.


Du sover dårligere på full mage noe som igjen kan føre til overspising. Hva er forskjellen på diaré og løs mage ? Jeg har ikke mye fett på magen, og når. Det kan være vanskelig å snakke om avføring, både for pasienten og legen. Ordbruken rundt dette er ofte lite presis.


Diaré er i utgangspunktet forholdsvis klart definert, nemlig som en avføringsmengde på mer enn 2gram per dag, men en slik definisjon er jo ofte upraktisk.

Delte magemuskler etter fødsel: Hvis magen din buler ut merkbart i et avgrenset område over, under og til sidene for navlen, og denne posen ikke forsvinner verken etter slanking eller trening, kan årsaken være at magemusklene har delt seg. Effekten vil forsinkes hvis man spiser dem sammen med et stort. Og da velger du selv om det er kveld eller morgen som er. Da er det faktisk sannsynlig at du spiser mer enn du egentlig trenger.


Spiser du ofte sent på kvelden ? Nivåene av hormonene leptin og grhelin gjør nemlig at matlysten øker og karbohydrathungeren blir større sånn omtrent på det tidspunktet da de fleste av oss benker oss foran TV-en om kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg