torsdag 14. mai 2015

Badsturøkt skinke

Tips til ulike skinkeretter og måltider for enhver anledning. Server skinken lun eller avkjøl den helt og server den kald. Du får også kjøpt ferdig kokt juleskinke i butikken, som er kjempefin å sette på lunsj- eller middagsbordet i julen. Her har vi servert den røkte juleskinken med blåbærbraisert kålrot , mandel- og kaperspesto , en fransk potet- og purresalat med sennepsdressing , grønne salatblader og stekte pærer med kremost og bacon.


Badsturøkt skinke

Denne skryter de i tillegg av er badsturøkt på tradisjonelt vis. Det er vanskelig for meg å bekrefte om de har faktisk røket denne på gammelt vis, eller ikke. Finnes jo mange snarveier i den bransjen for tiden. Badsturøkt skinke er et produkt vi er svært stolt av.


Fagfolk fra hele landet gir produktet så mye skryt at vi nesten rødmer. Men bare nesten, for vi vet at et slikt kvalitetsprodukt må bli godt. Produktbetegnelsen kan brukes på nærmere angitte stykningsdeler av sau, lam, gris og elg som er badsturøkt i samsvar med gammel tradisjon fra Namdalen.


Badsturøkt skinke

De selger badsturøkt skinke , så man får tro den er røkt i badstu enten hos Ica eller hos en av leverandørene. Røkt skinke er enkel og lynrask mat, siden den allerede er ferdig kokt. Smaksrik er den også, da den er saltet og røkt. Her inspirerer vi til en rask risotto.


Flere oppskrifter med røkt skinke ligger her. Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Legg skinken i ildfast fat eller lignende (med åpningen til steketermometeret øverst) og stek på over- og undervarme ved 1grader til skinkesteken har en kjernetemperatur på grader.


Med enn stek på ca. La skinken hvile minst minutter før du skjærer den i tynne skiver. Juleskinke har i grunn ikke noe spesielt med julen å gjøre, annet enn navnet juleskinke, dette er i utgangspunktet da lettsaltet og r. Kokt røkt svinekam oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Svinekam får en og kjøpt ferdig stekt i butikken. Smakfullt kjøtt og veldig enkelt. Varier med andre grønnsaker, vi brukte rødkål.


Kjapt og enkelt å lage og smaker godt, bruk skinke i matlagingen! Lammelår badsturøkt kokt. Pinnekjøtt røkt av høgfjellslam. Vacumpakket i kokepose ca.


Rens grønnsakene og kutt dem opp i tykke fyrstikkliknende biter (julienne). Skinke (), vann, salt og sukker. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.


Eksempler er røkt skinke , bacon, salami, røkte pølser, og det meste av kjøttdeig og farseprodukter som er på markedet. Kjøtt og kjøttprodukter som er fryst eller kokt betraktes ikke som bearbeidet kjøtt i denne sammenheng. Et produkt som vi var de første til å lage i Norge, så dette er originalen. Veldig populært til jul. ADVARSEL – STOR RISIKO FOR AVHENGIGHET Mat fra Italia er en naturlig favoritt i Norge.


Per`s Kjøkken AS har laget en fantastisk Prosciutto Cotto – skinke , av Norsk gris, med autentisk Italiensk smak og aroma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg