fredag 29. mai 2015

Be safe izi kid x2 montering

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Stort utvalg av Besafe bilstoler. Se hele utvalget her og kjøp enkelt på nett!


Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene, basert på ditt behov. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Discover besafe izi. Bilbarnestolen ble tildelt høyeste score i både sidekollisjonstest og i frontkollisjonstesten. BabyOne - Die großen Babyfachmärkte 12views. Swedish voiceover).


Installing the BeSafe Izi Modular Capsule and Car Seat in a Mini Clubman - Duration:. Zi Kid Xi-Size - Duration: 1:35. Det er meget viktig at du leser denne bruksanvisningen FØR du.


Forberedelse til montering.

Denna bilstol gör bilturen säkrare än någonsin för ditt barn. Det er ikke så uvanlig at man først prøver å montere setet og henvender seg til bruksanvisningen når man ikke helt får til monteringen. Mange foreldre snur barna fremover altfor tidlig. Med iZi Plus kan barna sitte bakovervendt lenger. BeSafe iZi Combi monteres med bilens punktsbelte fremovervendt.


Les først og nøye på side under:viktig! Rekkefølge for montering bakovervendt: For montering av forankringsbelter bakovervendt, se side 2. Finn laveste nettpris her. Sammenlign tilbud fra BeSafe. Før vi fortsetter, må vi understreke at barnesete-tester er en særdeles komplisert materie.


ISOFIX-baser som sikrer korrekt så vel som enkel montering i bilen. BeSafe bilstoler og babystoler har vunnet mange tester opp gjennom årene med sine innovative og trygge løsninger. Den norske familiebedriften prioriterer sikkerhet foran alt annet, og har de siste årene brukt betydelige ressurser på å utvikle og teste produktene. På den måten kan barnet også sitte bakovervendt lenger, noe som BeSafe anbefaler. Bilstolens hode-og nakkestøtte kan også justeres med enhåndsgrep og forlenger stolen i høyden ettersom barnet ditt vokser.


Hvis denne bruksanvisning, instruksjon eller skjema er det du leter etter, så last den ned nå. ADAC har testet versjonen iZi Modular i-Size, som er en kombistol.

Denne kan altså brukes både forovervendt og bakovervendt, men Forbrukerrådet anbefaler på det sterkeste at den brukes bakovervendt. Bogata oferta i atrakcyjne promocje. Foteliki dla wszystkich grup wagowych i wzrostowych.


Mange barneseter har den hendige ISOFIX-løsningen for montering i bilen. Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt! Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix, samtlige av dem fra merker du kan stole på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg