torsdag 7. mai 2015

Barnerom diy

Alt av Interiør til Barnerommet. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.

Skap magiske barnerom. Dele: tips til barnerommet – uten å pusse opp! Få masse god inspirasjon her.


Skriker barnerommet etter en oppfriskning, uten at du orker å styre med sparkel og tapetklister? Stadig nye trender og fristende interiør kan gjøre drømmen om et deilig og lekent barnerom dyrt. Oppbevaringsløsninger bør være første­prioritet når du skal innrede et barnerom. Tenk så deilig å få alt av klær og sko samlet på ett sted!


Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek!

Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv. Lego, Barbie eller biler? DIY -TIPS FRISK OPP HYLLENE MED MALING! Personlig og veldig effektfullt! Jeg har nemlig laget to hus av korktavle, disse er til barnerom og da kan det være gøy å leke seg litt i formene.


Disse tavlene kan du få kjøpt i mange interiør butikker, og de som vi ofte tenker på er nok de med bånd rundt som du kan stikke lapper og bilder imellom. Velkommen til viivilla. Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen.


Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling.


Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Hvorfor ikke male ditt eget motiv rett på veggen, så skaper man et helt unikt barnerom. Velg et motiv med tydelig form, tegn motivet med kritt på veggen først og mal så for frihånd.

La barnet være med å velge motiv og størrelse. Trine og Mads har forandret den åpne hemsen til et herlig barnerom for datteren Dagmar. Her har hun fått massevis av plass til både vilter lek, avslapning og koselige huler, samtidig som hun har foreldrene rett i nærheten.


Hoppekids, Bopita og mange fler. Barnemøbler og Interiør i morsomt design. Vi sender varene imorgen - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Søvnig kosemåne til barnerommet Av Ellen Marie Miljeteig.


Det gjelder også innredningen. Men det er ikke alltid n ødv Les mer endig med så store forandringer for å oppfylle barnas behov. På Ikea kjøpte jeg rammer, Ribba, til 49kr stk. Her kommer noen tips om søte ting å innrede barnerommet med.


Inni plasserte jeg noen små kos. Sketch out clouds on a wooden board and cut out the shape with the jigsaw. Use sandpaper to make the edges smooth and soft.


Paint the cut-out pieces on each side, we have used color Skilla 7and blackboard paint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg