tirsdag 26. mai 2015

Ultralyd bergen pris

Ta ultralyd hos vår erfarne ultralydjordmor - du trenger ingen henvisning. Lang erfaring og kort ventetid - vi strekker oss langt for å møte dine behov. Unilabs Røntgen Bergen har avtale med Helse Vest.


Legekontor med kvinnelig gynekolog, ultralyd og celleprøve. Bestill enkelt via sms. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Her møter du våre erfarne røntgenleger og jordmødre med god kompetanse innen ultralyd diagnostikk. Vi har fleksible åpningstider - vi strekker oss langt for å møte dine behov som pasient. Ultralydpraksis AS tilbyr det meste innen ultralyd behandlinger, og allmenn lege tjenester.


Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige. Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Sjekk ut våre åpningstider her. Pris for konsultasjon er kr.


Du kan nå søke direkte i boksen ovenfor Finn time. Vi tilbyr tidlig ultralyd , fra uke 7.

Uke til er anbefalt periode for 3D. Bruk uke som et utgangspunkt for din bestilling. Hos oss kan du bestille ultralyd fra uke til uke 40. For å kunne vurdere fosteret best mulig, er det viktig med lang erfaring innen ultralyd.


Jeg har en utdannelse fra nasjonalt senter for fostermedisin ved NTNU i Trondheim. Vi bruker god til for å gi deg en grundig ultralydundersøkelse. Bergen og det er med stor glede vi kan tilby tredimensjonal ultralyd og tidlig ultralyd , også for deg som bor på Vestlandet. Undersøkelsen er ikke smertefull og er helt uten stråling.


Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø. Helsesjekk Ultralyd Bergen utføres av erfaren røntgenlege med spesiell kompetanse innen ultralyd. Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd. Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl.


Vi er jo noen fra Bergen her så kanskje dere har. Men tror jeg skal gå inn å bestille time hos han med en gang for ultralyd. Du trenger ingen henvisning for å komme på ultralydundersøkelse hos oss.


Har du henvisning kan du bestille time hos oss. Du velger selv hvor du ønsker å undersøkes. Gynekologisk undersøkelse, celleprøve, ultralyd.

Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Fjøsangerveien 33a. Super pris , det finnes ikke bedre! Her finner du priser , ventetider og anmeldelser. Finn priser , ventetider og les anmeldelser.


Gjør et smart valg av klinikk! Her er en oversikt over prisene for gynekologiske undersøkelser og ultralyd. Husk at klinikken også utfører både diagnostisk og kirurgisk hysteroskopi.


Andre behandlingstilbud inkluderer aquascanning, cystepunksjon og frysing av condylomer. I våre kontorer i Bergen , Førde, Eikelandsosen, Norheimsund og Stavanger. Ultralyd helsesjekk kan man bestille uten henvisning fra lege. Her tilbys en generell helsesjekk med ultralyd av hals, mage og lyskeregion samt begge bryst og armhuler ( hos kvinner), prostata og testikler hos menn. Følg Eut fra Bergen Sentrum, og følg skilt til Åsane Storsenter.


Ta til høyre i avkjørsel fra motorveien, og til høyre i første rundkjøring. Følg veien over broen og ta til høyre i neste rundkjøring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg