mandag 18. mai 2015

Legoland høyde barn

Den eldste delen av legoland er Minilan hvor du kan miniatyrhusene fra kjente bygninger. Du husker dem kanskje selv fra din egen barndom hvis du besøkte Legoland ? Vel, i dag er egentlig ikke barna så opptatt av å se på hus. Og det er nok å ta av! Blar du opp, kan barna dine løpe forbi de lange køene i Legoland. Det får både norske og danske foreldre til å rase.


Foreldre raser mot Legoland : Rike barn får snike i køen. Reise med barn til Legoland : Polarland er de nyeste klossene som er bygget i Legoland. Den nye berg- og dalbanen Polar X-plorer er nemlig den største enkeltsatsningen i parkens 40-årige historie. For er det en plass barn , unge og voksne kan kose seg alle sammen, er det i legoparken i Billund. Her finnes det noe for en hver smak.


Vi har lovt ungene tur til Legoland i år, men vil helst unngå høysesongen. Når er det lurt å dra? Hvor mange dager bør man være der? Vi bor ca timer fra Torp f. Hva bør man sørge for å få med seg med en som blir år i juni og en som bl.


Det raskeste alternativet er å fly til Billund hvor flyplassen ligger kun et steinkast fra Legoland. Du kan også kjøre bil hele veien, via Malmö i Sverige. Dere kan også ta danskebåten over.


Hvor høyt kommer barnet til å bli som voksen. Prøv kalkulatoren og finn ut! Kalkulatoren regner ut barnets høyde ut fra den midtparentale høyden. Jenters høyde og vekt i forhold til alder. Høyde og vekt i tabell beregnet ut fra en eldre skandinavisk undersøkelse.


Bemerk at barna siden da generelt er blitt litt høyere og tyngre. Her er masser af action, fart og sjov. Vi var voksene og barn , en på mnd og en på 4. Min åring er veldig glad i karuseller men de få som var for barn ble for mye barn for min sønn. Og med en på mnd med som krever bleieskift og mat var det svært lite toaletter til bleieskift eller områder og varme mat og flaske.


Børn under år har gratis adgang til LEGOLAND. Den dag jeres barn fylder år, skal barnet have en børnebillet eller et Sæsonpas. Masser af attraktioner og oplevelser for børn. Få verdens bedste ferie for hele familien med badestrande, flot natur, forlystelser og sjove børneaktiviteter. Stort sett følger barn i foreldrenes fotspor når det gjelder høyde.


Det finnes metoder for å beregne barns høyde som voksen, men ingen av dem er spesielt nøyaktige. Det du kan regne me er at barnet ditt vil bli omtrent som deg og andre i slekten. Småvokste familier får ofte lave barn , mens høyreiste familier gjerne får høye barn.


Derimot er det langt bedre samsvar mellom 2-åringens høyde og den voksne høyden. Ved hjelp av tabeller kan man med en rimelig grad av sikkerhet si noe om forventet høyde i voksen alder. Basert på foreldrenes høyde. Det finnes flere formler for å beregne den forventede slutthøyden til et barn. Følgende formel baserer seg på foreldrenes.


Legoland høyde barn

Gutters høyde og vekt i forhold til alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg