mandag 18. mai 2015

Kjøttdeig middag barn

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer.

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess.


Pastagrateng med kjøttdeig. En pastagrateng der alt puttes i en form er svært enkelt, og pasta, kjøttdeig og grønnsaker gir en flott pastagrateng. Når vi lager middag til barn vil vi at måltidet både skal være mettende, sunt og næringsrikt.

Dessuten er det viktig at det er noe som barna liker. Dersom barna ikke spiser maten, så hjelper det ikke om den er aldri så sunn. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hvilken middag som får tommel opp fra juniorene. Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter.


Her har vi funnet frem oppskrifter på ti middager med kjøttdeig , du kan selvsagt bruke karbonadedeig hvis du heller ønsker det. Karbonadedeigen er et sunnere alternativ, som inneholder mindre fett enn kjøttdeigen. Her er raske og rimelige middager som barna liker. Ha i kjøttdeig og stek på middels sterk varme til den får litt farge.


Ha i tomatene, tomatpurre og soltørkede tomater. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig , rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Gratenger og middagsformer finnes i mange ulike former og smaker. Perfekt hverdagsmat!


Har du kjøttdeig - har du middag. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig. Om du har lyst på en hverdagspizza (med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her.


Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen.

PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG : Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. Her viser jeg enkle hverdagsretter som har god score blant dere og som alle kan lage. Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk som Kiwi, Rema eller Coop Extra.


Her har derimot matbloggeren Fru Timian oppskriften på den perfekte hverdagspastaen uten kjøtt. Tomatsausen har masse gode smaker i form av hvitløk, chili og oliven, og passer for både voksne og barn. Ifølge bloggeren er middagen klar på den tiden det tar å koke pastaen. Dette er med andre ord en super middag på travle hverdager.


I mange klassiske kjøttdeigmiddager, som lasagne og spaghetti med kjøttsaus, kan du gjøre middagen både sunnere og billigere ved å spe på med grønnsaker. Bruk rikelig med løk, hvitløk, hakkede tomater og urter. Dette gir ikke bare god smak, men også et bra påfyll med helsefremmende antioksidanter. Ha gjerne også i litt finraspet gulrot. Ta med barna på matlagingen og bruk smaker som du vet er populære.


Spaghetti er ofte en familiefavoritt, det samme er indiske smaker og bakt potet eller søtpotet, sier Maj-Britt. Mange menn har en oppfatning om at vegetarmat ikke metter, eller er skikkelig middag uten kjøtt. Hva sier man til dem?


Legg potetene hele i kaldt vann i en kjele og kok opp. Mens potetene koker, krydrer du kjøttdeigen med paprikapulver, chilipulver, salt, pepper og legger i kraften. Når potetene er ferdige, heller du av vannet og lar dem avkjøles i noen minutter. Kjøttdeig - Kjøttdeig brukes over hele verden og kan varieres i det uendelige. Det er nesten umulig å lage noe som ikke smaker godt med kjøttdeig.


Du bør prøve denne retten med squash. I denne oppskriften gir vi den selskap av karbonadedeig og noe de fleste av oss spiser daglig. Slik blir den enda bedre.


Smuldre kjøttdeig til gylden, hell av evt. Stek bacon (ikke helt brunt), surr løken et par minutter sammen med hvitløken. Bland godt og hell over i ildfast form og ha mozzarellaen oppå.


La barna lære å lage mat med nettstedet MatStart. Slipp barna løs på kjøkkenet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg