fredag 15. mai 2015

Herskapelig hus med utleie

Vi gir deg en korrekt markedspris. Helt gratis og uforpliktende! Hoelsgaard er en ekstraordinær herskapelig hus i tre etasjer med utleieleilighet, tilpasset skrå tomt. Et bruksareal på 3kvadratmeter gjør Hoelsgaard til det perfekte huset for familier som vil kombinere klasse og stil med god plass. Herskapelig hus med utleie.


Som standard kommer vår herskapelige Holmgaard uten utleie , men hvis du ønsker leieinntekter kan vi tilpasse huset til dette.

Systemhus bygger moderne hus , tradisjonelle hus og herskapelige hus i hele landet. Huset kan tilpasses dine behov. Et ferdighus er aldri helt ferdig.


Hvis man ønsker å endre det originale huset, jobber man frem en optimal planløsning sammen med byggmesteren. Blink Hus sine medlemmer. Vi samarbeider med våre medlemsbedrifter som viser og selger boliger og hytter på vårt nettsted. Våre arkitekter har utformet et rikt utvalg hus med elementer som søyler, småsprossede vinduer, utskjæringer og buede balkonger for virkelig å få frem det herskapelige preget.


Her er det bare å la seg inspirere, og husk at med utleiedel vil drømmen være nærmere enn du tror. Overhalla Hus har flere typer herskapelige hus å tilby.

Se vårt utvalg av herskapelige ferdighus og finn akkurat det herskapelige huset du er på jakt etter. I et hus med herskapelig utførelse får du stor takhøyde, klassiske linjer og plass til dedikerte soner for familiens mange aktiviteter. Det hele med stil og eleganse i fokus.


Les mer I et herskapelig hus er det ikke spart på noe. På gamle herskapshus ble dette tydelig ettersom disse gjerne ble utstyrt med søyler i inngangspartiene. Kjennetegn på herskapelige hus. Siden den gang har naturligvis hustypene endret seg noe, men det er også enkelte grunnprinsipper som fortsatt holder stand. Store åpne rom, søyler og store vinduer kombinert med symmetrisk arkitektur.


Hos oss kan du leie alt av dekketøy. Servitører og kokker. Vi har mange kompetente medarbeidere som kan leies til ditt arrangement. Ta kontakt for pris og kapasitet. Vi leier ut klappstoler, benker, rundbord og lang bord.


Ly lys og utstyr. Vi skaffer lyd og lys utstyr til. Slapp av med en god bok ved peisen i biblioteket, lek med barna i lekerommet og lag mat i det romslige kjøkkenet. Også garasjen er integrert i huset på en stilfull måte.


Vi er stolte av å vise deg våre hus.

Enten du liker herskapelige hus , nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg. Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter. Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus. I herskapelige hus er vinduer og dører høye og store, og rommene er gjennomgående romslige og luftige.


Inngangspartiet er ofte majestetisk og overbygd – en flott velkomst til familien og gjester. Husene har funksjonelle og stilfulle flater. Vi i Mesterhus vil gjerne realisere de fleste husdrømmer, og tilbyr derfor ulike typer løsninger og størrelser på våre herskapelige hus.


Et herskapelig hus kjenner du igjen på den eksklusive utformingen. Klassiske elementer som gavler, søyler og antikk-inspirert dekor kan skimtes på lang avstan og gir en følelse av finesse og eleganse. Hus som består av mindre kvadratmetre, vil naturlig nok koste mindre penger. Ikke bare med tanke på byggekjøpet, men også i det lange løp. Mindre hus krever mindre strøm for å varmes opp, og reduserer dermed kostbart energiforbruk.


Her kan du lese mer om smarte ferdighus under 1m2. Bli inspirert av våre arkitekttegnede hus Vi vil hjelpe deg å finne ditt drømmehus! Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig , tradisjonell og moderne stil slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg. Vi bygger hus av alle slag.


Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg