fredag 29. mai 2015

Gardermoen telenor arena

Gardermoen telenor arena

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Receive faster service, purchase shuttle bus tickets, take part in competitions and use the apps social features to share your own unforgettable experiences. Hoteller i Gardermoen. Søk etter no og internasjonale konsertbilletter, turnédatoer og spillesteder i ditt område på LiveNation.


Få raskere servering, kjøp shuttlebuss billetter, delta på konkurranser og bruk appens sosiale funksjoner til å dele dine uforglemmelige opplevelser. Vi er Norges ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familie mm. Arenaen har en kapasitet på 23.


Fortvil ikke, slik kommer du deg trygt frem til stedet der Eurovision Song Contest avholdes. Shuttlebussen frakter deg raskt og enkelt fra Gardermoen og videre til hotell eller Gardermoen Parkering. Holdeplassen til shuttlebussen er ved nedre plan, og med sine 2presise bussavganger i døgnet er shuttlebussen klar til å frakte deg til ditt reisemål. Statistikk har stor verdi for videreutvikling av nettsidene våre. Vi ser på slike informasjonskapsler (cookies) som nødvendige og de samler kun inn informasjon som ikke kan knyttes til deg som enkeltperson.


Nærmeste holdeplass er ca 100m unna. Kan dere tipse meg om ruten? Flytoget inne fra flyplassen og til Lysaker stasjon. Enten buss videre eller taxi. Gratis avbestilling!


I løpet av året har vi et bredt spekter av eventer og arrangement. Da den ble bygget var den den første overdekkede fotballarena i sitt slag i Skandinavia. Anonym bruker skrev: Føler med deg. Vet om en som fikk satt inn egg, og ble gravid.


Er det en løsning for deg? Vi får se, vil helst prøve naturlig først. Litt fordi det både er dyrt, tidskrevende og forferdelig krevende med prøverør. Hvertfall i følge de jeg.


Få tips og råd i din digitale hverdag. Vær oppdatert på Telenors produkter, og få siste nytt innen mobil, teknologi og apper. Muse ga ut sitt åttende album i fjor høst, og er for tiden på Simulation Theory World Tour. D et var fiffig å høre Jan Hammers Crockett’s Theme fra soundtracket til Miami Vice over anlegget like før konsertstart.


Sett hele familien i gir for tidenes motorshow! Billetter i salg fredag 25. Skulle du ønske deg en øl må du ut med nesten det dobbelte, 79kr. Frogardermoen To: telenor arena. This taxi cost estimation from gardermoen to telenor arena might be a bit outdated.


You’re probably full of questions, so let’s answer them. When touring bands or other major events come to Norway, there’s really only a couple of venues in the country capable of hosting such a major event. Det viser seg gang på gang i eviglange dokøer og barkøer.


I tillegg tar det en evighet å tømme arenaen, med like eviglang labyrintgåing. Og for ikke å glemme de lange busskøene. Så denne gangen tenkte jeg at jeg skulle teste å kjøre bil for en gangs skyld.


Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg