mandag 4. mai 2015

Flyttbar levegg

En flyttbar levegg er genialt til å skape små lekroker på dager hvor solen steker og vinden blåser. Les mer i denne artikkelen, der vi bygger en flyttbar levegg : Slik bygger du en flyttbar levegg. Levegg til terrassen. Slike sammenfoldbare levegger er heller ikke vanskelige å lage.


For å gjøre levegg elementene flyttbare kan en montere dem med hengsler.

Du kan også bygge din egen levegg , og her gir vi deg guiden til hvordan du bygger leveggen selv. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk.


Med levegger er mulighetene omtrent uendelige. Flytt leveggene rundt etter behov og skap romfølelse i din egen hage eller terrasse. Lag for eksempel en egen plass til grill eller til sittegruppen på uteplassen.


Elan, foldbar levegg som tar lite plass og er lett å bruke. Er du av det mer romantiske slaget, er kanskje denne 3-fløyede, folbare leveggen fra RKC noe for deg.

Den tåler kanskje ikke de kraftigste vindkastene, men til gjengjeld er den både enkel å flytte og lett å slå sammen når den ikke er i bruk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hengslet, flyttbar levegg. Foto: Produsenten Vis mer.


Løse og fleksible levegger. Det finnes også levegger som er en variant av skjermbrett. Disse består av tre vegger som er hengslet sammen, og kan plasseres etter behov. Ta vare på den norske sommeren og flytt ut i hagen! Med våre levegger har du muligheten til å skape din egen lille drømmeplass slik som du selv ønsker det.


Enten det er et bruksrom, et lesehjørne eller bare en plass i solen hvor du kan dyrke din hobby. Sideseil, uttrekkbar levegg er en smart løsning for deg som kun ønsker skjerming ved behov. Seilet monteres på vegg og trekkes ut ved behov.


Moderne uttrekkbar levegg i svart polyester. Velg selv å skjerme for vind eller innsyn når det passer. Veggfeste, stolpefeste og gulvfeste i sort aluminium.


Tenk om du kunne nyte utetid uten at kjølige og våte sommerdager ødelegge terrasselivet. Her tilpasser du deg etter variasjoner i vær og vind og hever og senker leveggen etter behov.

En levegg som gir valgfrihet på uteplassen. Med denne løsningen forlenger du utendørssesongen betraktelig og blir kvitt plagsom nordavind på et blunk. Den gjør det lunt, og den skjermer mot innsyn. Bruk god tid på å bestemme hvor du vil ha leveggen, slik at den er perfekt plassert i forhold til sol- og vindforhold hos deg. RKC er leverandør av hage- og treprodukter til byggevarekjeder og hagesentre i Norge.


Bredt sortiment gir deg alle muligheter til å skape et flott uterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg