mandag 4. mai 2015

Nachos grateng

Raskt, enkelt og digg! Tacokrydder kan brukes til mer enn fredagstaco med tortillaslefser eller tacoskjell. En tacograteng med kjøttdeig av svin og grønnsaker er kjapp hverdagsmat for hele familien. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Og akkurat som pizza kan det varieres i det uendelige. Nachos er enkel kosemat. Grunnleggende er lagvis med nachos og fyll med ost mellom hvert lag. Vil du lage en vegetarvariant kan du bytte ut kjøttet med refried beans for eksempel.


Topp gjerne med ekstra mye ost. Oppskrift og foto av Ina Johnsen fra MatPaaBordet. Siden jeg får så mange gode tips fra bloggen din, tenkte jeg å dele en mexicansk hemmelighet med deg (har bodd i Mexico mange år): Ta en boks cheeze Wheeze eller sånn cheddardipp for potetgull i en kasserolle og tynn ut med matfløte.


Jeg må tilstå at jeg av og til synes dette er virkelig godt, men - bare av og til - så bare prøv nachos på denne måten neste gang. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost.


Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig. Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt. De beste hverdagsmiddagene er både sunne og gode, og lager seg selv i ovnen mens du kan bruke tiden på helt andre ting. Kosemat trenger absolutt ikke å være usunt, avansert eller tidkrevende.


Nachos grateng

Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Takk for din vurdering! Tacograteng er fylt med steikt løk, kjøttdeig, mais, hakka tomat og tacokrydder. Toppa med smelta ost og gratinert i omnen er den perfekt å setje på bordet saman med nachos og guacamole! Ein ny vri på den gode fredags-smaken, laga på 1-2-3.


Kva med å prøve en ny vri denne gangen: tacograteng? Ein middag som både er rask og enkel, den lagast på under halvtimen og krever heller ikkje for mange ingredienser. Fyll de saftige bollene med smaken av kanel og sukker. Taco- grateng smaker kjempegodt, og er veldig lett å lage. Og den er som sagt en fin variasjon til tradisjonelle tacos.


Hvis en dobler oppskriften og lager gratengen i langpanne, er dette også en grei rett å severe til mange. Her lager du raskt en grateng med nachos i bunnen. Stekt kjøttdeig med tacokrydder, tacosaus og finhakket jalapenos i midten.


Så et lag med rømme og til slutt et lag med ost. Etter steking topper du med frisk agurk, tomat og purre. Det passer godt om du får venner på besøk eller om du bare vil kose deg litt ekstra i helgen. Vår versjon er med bønner, mais og paprika og husk å servere med lime, frisk koriander og avocado!


Prøv denne smakfulle oppskriften eller en av våre mange andre vegan- og vegetaroppskrifter. Men denne gratengen føltes litt mer som en ordentlig middag enn bare snacks. Siden det var fredag peiset vi på med fullt tilbehør: guacamole, rømme og ikke minst hjemmelaget salsa. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Det er jo bare så godt og lett å lage. Sett ovnen på 2grader.


Stek kjøttdeigen og ha på tacokrydder og følg anvisning på posen. Hvis du vil ha litt mer grønnsaker i formen tilsetter du hakket løk og gulrøtter til kjøttdeigen mens den steker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg