tirsdag 12. mai 2015

Lime benkeplate

Skal lime på en benkeplate i heltre eik. Altså spon lignende mot eik. Et tilleggsspørsmål! Vi har et utvalg ferdige maler som du kan bruke for å bestille benkeplate eller sende oss en prisforespørsel.


Leter du etter benkeplate til kjøkkenet? Skal du lime ende av sponplater mot hverandre ville jeg brukt.

Lime de med tvinger,. Har kjøpt benkeplate jigg så skjøtene blir ikke noe problem. Det er helt individuelt hvilken benkeplate som er best for deg. Hvilken benkeplate er best?


Derfor har vi samlet de seks mest populære benkeplatematerialene, og beskrevet deres gode egenskaper og begrensninger slik at du kan danne deg et overblikk. Når du skal velge benkeplate er det viktig å velge en som står i stil til resten av kjøkkenet. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer.


Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. BESKYTT TREVERKET MOT VANN: Hovedhensikten med å behandle treverk, er å beskytte det mot vann.

Vann er treverkets største fiende. Under den første benkeplaten lirkes skjøtebeslagene på plass, og lamelloene plasseres i utfresingen. Når du er sikker på at platene ligger riktig, må det smøres elastisk fugemasse på de stedene hvor de to benkeplatene støter inntil hverandre.


Det er bare å lime platen på veggen, og den er klar til bruk. En massiv, tykk benkeplate i tre skaper en rustikk og innbydende atmosfære, mens en benkeplate i kompaktlaminat gjør den minimalistiske stilen komplett. Benkeplaten er nemlig avgjørende for rommets karakter.


Vil du derimot ha noe spesielt, for eksempel en unik farge som vanlige produsenter ikke tilbyr, er spesialbestilling av benkeplate i din favorittfarge mulig. Vi har egen presse, og kan lime opp det meste av farger – rosa, blå, gul, alt mulig – på spon, finer eller MDF. Slik kan du få en unik benkeplate ingen andre har. Det skal kanskje ikke mer til enn en ny benkeplate og noen strøk med maling for å få følelsen av å ha et nytt kjøkken. Men før du tar mål og kaster ut den gamle benkeplaten, bør du notere deg et par ting.


Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate , er laget av førsteklasses trevirke. Også limet som brukes til å lime lamellene og måten lamellene er plassert er kvalitetssikret. Vi går ikke på akkord med kvaliteten. Med andre or ingen tilfeldigheter råder.


Eksperten viser deg hvordan du monterer dem selv, uten å måtte bruke penger på dyre fresemaler. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken, kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.

Hvitt eller svart kjøkken, benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Underskap til servant, ben til servantskap og benkeplater. På IKEA hyller vi individuelle stiler.


Derfor kan du hos oss mikse og sette sammen et unikt servantskap som passer deg og ditt bad perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg