onsdag 27. mai 2015

Meldinger på messenger forsvinner

Meldinger du mottar forsvinner når tiden er utløpt, mens meldinger du selv har skrevet med tidsbegrensning blir helt sorte og uleselige når tiden er ute. Dette hindrer selvsagt ikke mottaker fra å for eksempel ta skjermdump av meldingen , men det tilfører et lag med beskyttelse mot at uvedkommende skal kunne lese gamle meldinger. SETT: Trykker du på siste melding , ser du tidspunktet for når den ble sett av motparten. På denne måten forsvinner meldingen. Trykk og hold på meldingen til en liste av alternativer, inkludert muligheten til å slette eller kopiere.


Meldinger på messenger forsvinner

Jeg skulle skrive melding til kjæresten min over messenger. Vi hadde ringt hverandre, men samtalen brøt. Hele setningen ble slettet når den inneholdt dette or.


Vil du ha hjelp med Messenger -appen eller messenger. Slutt å få meldingsvarsler utenfor Messages: Trykk på Varsler slå av Varsler. Endre hva som skjer på telefonen din når du får meldinger : Trykk på Varsler Viktighet. Slutt å varsle med lyd når du sender meldinger : Slå av Hør lyder for utgående meldinger.


Blant de nyeste funksjonene finnes det nemlig mulighet til å sende meldinger som krypteres og forsvinner etter en selvvalgt tidsbegrensning. I praksis er det snakk om kryptert tekst som utveksles mellom to enheter. Har du for eksempel sendt en hemmelig melding via mobilen, vil du ikke få opp samtalen når du logger deg på iPaden. Trykk på skriv-ikonet øverst til høyre i Messenger -appen, og trykk så på knappen Hemmelig oppe til høyre igjen, for deretter å velge personen du ønsker å sende krypterte meldinger til. I tillegg er det begrensninger på hva du kan sende.


Tekst, bilder og klistremerker er greit, mens videoer og animerte GIF-er går ikke. Instantly reach the people in your life—for free. Med forsvinnende meldinger får folk enda en morsom valgmulighet når de kommuniserer på Messenger.


Meldinger på messenger forsvinner

Når man trykker på et ikon med et timeglass oppe til høyre på skjermen i Messenger , skal man kunne sende meldinger som forsvinner én time etter at de har blitt sendt. Oppgaven er ganske lett å gå ved å bare flytte en viss samtale fra høyre til venstre. Du kan deretter finne samtalen forsvinner på skjermen.


Hvis du synes at innholdet i meldingen ser mistenkelig ut, kan du spørre avsenderen om lenken eller filen er trygg å åpne. Meldinger ikke bli slettet, men blir holdt i det skjulte postkassen. Hemmelige samtaler kan bare opprettes i Messenger -app for Android og iOS, så du vil ikke finne dem på messenger.


Snart blir det mulig å slette Messenger - meldinger etter at du har sendt dem. Så trykker du på hemmelig øverst i høyre hjørne, og velger hvilken kontakt du vil sende en hemmelig melding til. Herfra kan du trykke på tidtelleren i meldingsfeltet for å stille inn hvor lenge mottakeren får se meldingen før den forsvinner.


Du kan søke etter meldinger i tillegg til Skjul og blokkere meldinger som du ikke trenger. Jeg ser at Messenger lister opp påloggede kontakter, som også er mennesker jeg har hatt kontakt med tidligere, for eksempel ved kjøp og salg i disse gruppene som finnes. Er det noen måte jeg kan fjerne disse på ? Jeg har ikke akkurat behov for å se disse menneskenes facebookaktivitet til enhver ti. Velg ønsket app, f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg