torsdag 14. mai 2015

Gåbil alder

Dantoy Leker, Motorsykkel, Scooter, Kjøkken mm. Morsomme tråbiler og gåbiler til barna De fleste barn elsker fart og spenning, og en gåbil er intet unntak! Det er supergøy å suse avsted i stuen eller i hagen på en tråbil eller gåbil , men husk at det er enda flere fordeler med leketøyet!


Her på huset ser vi ikke bare oss selv – i all beskjedenhet, altså – som en del av den moderne barnefamilien, vi har vært barn selv også! Derfor er det helt naturlig for oss sørge for at gåbil -utvalget vårt er stort og variert.

Her har vi virkelig noe for enhver smak. Klassisk gåbil fra danske Magni Toys, laget i metall med plastsete. En gå-vogn eller gåbil er et godt køb, da den stimulerer barnet på mange forskellige punkter. Og så kan både børn, der ikke har og har lært at gå, få noget ud af den. Vognene har forskellige størrelser, som står anført under specifikationer ved hvert produkt, hvor bl.


Här har vi verkligen något för alla! Vi har de klassiska retro-gåbilarna, naturtrogna modeller som ser ut som bilarna barnen känner igen och älskar, och dessutom fantasifulla gåbilar med barnvänliga designer.

Lek polis och jaga tjuvar med en polis- gåbil eller bli traktorchaufför och gräv i sandlådan med en grävskopa. Vognen eller bilen kommer med sikkerhedssele, sikkerhedsring, justerbart forældrehåndtag, horn og et smart rum som drengen eller pigen kan opbevare ting i. Når børnene træder i pedalerne eller løber bilen afsted ved egen kraft, udvikles deres motoriske færdigheder og rumlige sans samtidigt me at de opbygger muskler og koordinationsevne. I jagten på barnets første bil er det i øvrigt vigtigt, at du kender forskellen på en pedalbil og en gåbil. Det er med en gåbil eller en gåvogn muligt at kombinere leg og læring, idet disse køretøjer er med til at styrke barnets balance. På denne side har vi samlet en lang række udvalgte gåbiler og gåvogne, som har fundet vej til mange danske hjem gennem tiden.


Nu kan du også få fingrene i en praktisk gåbil eller gåvogn. Gåbil brukar även kallas för sparkbil. En gåbil är en bil som barnet kan sitta på och sparka sig fram. Barnet behöver inte kunna gå för att använda en sparkbil.


Leksaken kan främja barnets motorik och rörelseutveckling, samtidigt som de flesta barn förstås tycker att det är väldigt roligt att ta sig fram med en gåbil. Trampbilar och gåbilar har länge varit en stor favorit för barnens utelek. De möjliggör för barnen att själva köra runt i sina egna bilar, precis som mamma och pappa gör. Med en trampbil eller gåbil blir barnets lekstund garanterat roligare än någonsin förr.


Rask levering over hele landet. Att köpa en gåbil till sitt barn hjälper inte bara barnets utveckling rent fysiskt, utan är också en garant för att skärmtiden minskar.

En ettåring kommer ha stor glädje av en gåbil. Det är bra om du som förälder hjälper till i början och visar och instruerar hur bilen kan använas, det brukar barnen tycka om. En flott og solid gåbil i tre!


Ved å lære seg å bruke beina for å komme seg fremover, hjelper det barnet å utvikle styrken, balansen og. En gåbil kan meget let gå hen og blive barnets absolutte yndlingslegetøj. For de fleste børn elsker følelsen af selv at være herre over, hvor turen går hen. Med en gåbil kan de pludselig komme hurtigt rundt i huset eller haven, og de bestemmer selv hvorhen, hvornår og hvor hurtigt. Sikke en herlig frihed!


Buddy gåbil er en tøff gåbil for de minste barna. Bilen er stødig og stabil, har et godt håndtak å holde i, og fire solide hjul. Vognen har et oppbevaringsrom, slik at favorittbamsen kan bli med på turen. Vi selger gåbilen til en uslåelig pris!


SOLID kvalitets gåbil til de små som skal igang med at gå med en bil under sig. Den er CE godkendt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg