onsdag 20. mai 2015

Sprinkelseng med skuffer

Felleskjøpet har et stort utvalg av skuffer fra flere merker, alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Kampanje på mange utvalgte varer. Se de utvalgte varene her!


Kjøp sprinkelseng hos trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! En praktisk og romslig sprinkelseng med skuffer under som har rikelig med plass. Babyen din sover trygt og sikkert, lenger. Du kan flytte sengebunnen ned og fjerne en av langsidene etter hvert som babyen blir større.


En god start på livet med en god sprinkelseng Etter hva som kanskje kan virke som bare en liten, liten stun er de små barna klare for å sove i sin egen seng. Kanskje går ferden fra foreldresengen først til en krybbe eller lignende, men før eller siden, er det sprinkelsengen som gjelder. En fin sprinkelseng med klassisk design fra JLY.

Denne sengen har praktisk oppbevaringsplass under, og den har en justerbar bunn med tre innstillinger. Et kombatibelt stellebord du kan feste på sengekanten kan kjøpes separat. Et herlig møbel på barnerommet!


Produsenten anbefaler å ikke bruke en madrass tykkere enn cm. I sengeskuffen er det plass til sengetøy, pysjamaser, leker og alt mulig annet. Sprinkelsengens bunn er justerbar i tre forskjellige høyder. Sengens klassiske og stilrene design, gjør at den passer på alle barnerom.


Ikke glem å kjøpe madrass i tillegg! Gi babyen et trygt og behagelig sovemiljø med en sprinkelseng fra IKEA. Våre solide sprinkelsenger oppfyller de strengeste sikkerhetskriterier verden over. IKEA - NORDLI, Seng med skuffer , hvit, Det kompakte designet er perfekt for trange steder eller under lave tak, så du kan få mest mulig ut av plassen du har til rådighet. Perfekt for oppbevaring av dyner, puter og sengetøy.


Her kan du velge mellom solide barnesenger laget av heltre i klassisk design, eller fargesprakende senger med motiver av barnas favorittfigurer. Vi har senger som passer alle behov, stiler og hjem, uansett om dere vil ha en barneseng med smarte oppbevaringsløsninger, eller lenge har ønsket dere en seng med riktig lekker design til barnerommet. Sengen er svanemerket, har livstidsgaranti og er overflatebehandlet med miljøvennlig, vannbasert lakk.


Der er det fint at den ikke tar for stor plass.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Se utvalget vårt av sprinkelsenger her. Pen brukt sprinkelseng. En sprinkelseng i klassisk design fra JLY, med praktisk oppbevaringsrom på undersiden. Sengebunnen kan justeres i tre høydestillinger, slik at den enkelt kan tilpasses barnet ditt.


I denne pakken får du i tillegg med et praktisk stellebor som enkelt festes på sengekanten. Et koselig og stilrent møbel på barnerommet! Veldig bra tilstand - som ny.


Bunnen i sprinkelsenga kan monteres i to ulike høyder. Pris på sprinkelseng - kjøpes separert 95-) Har til salgs også. Barneseng Ida fra Hoppekids har kanter på tre sider slik at den også kan brukes som sofa på dagtid. Som ekstrautstyr får du sikkerhetsskinne som festes i front slik at barnet ikke faller ut og skuffer på hjul for oppbevaring av sengetøy o. Ensfarget i lavendel, grått, blått eller hvitt.


Ettersom barnets behov er mange og vokser gjennom årene er det klokt å se på barnesenger med oppbevaring. Med våre fine og kule barnesenger er det også enkelt å finne en seng som både du og ditt barn liker. En nyskapende Side by Side seng med hjul slik at den enkelt kan flyttet fra rom til rom om dagen - mens du om natten kobler den mot voksensengen slik at babyen kan sove tett på sine foreldre. Sengens front kanåpnes med en enkelt bevegelse, uten å måtte slå på lyset eller forstyrre barnet. Det er også viktig med regelmessig og korrekt vedlikehold.


For eksempel bør du hvert halvår snu springfjær- og overmadrassen opp og ned samt vri den rundt slik at hode- og fotenden bytter plass. Med tiden mister overmadrassen noe av sin komfort, da det er den delen av sengen som får tåle mest slitasje. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med kjente leverandører som Jensen, Wonderland og Tempur, samt egne merker som Signature Collection Sleeping og Zen har vi madrasser og senger til alle behov.


Kom til oss og gjør en trygg madrasshandel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg