onsdag 6. juni 2018

Glemt pin kode onecall

Rask levering og maks rabatt! Vi har pensumbøkene du behøver! Statistikken fra informasjonskapsler er anonymisert, det vil si at den ikke er koblet til abonnementet ditt, eller til deg som person.


SIM-kort med operatørlås. Logg inn på Min side, eller ta kontakt med kundeservice.

Måten du endrer PIN - kode på avhenger av hva slags mobiltelefon du bruker. Alt du trenger er den såkalte PUK- koden. PUK står for Personal Unblocking Key, og er en kode som aktiveres om brukeren taster feil PIN flere ganger, ifølge Telenor.


Som oftest har du tre forsøk. Bestill ny kode her Ny kode vil du få i løpet av en uke. Du vil også motta nytt kort. Du finner også informasjon om BankI og hvordan du kan bestille Ekstra DataSIM og Tvilling.


Denne koden kan ikke endres.

Merk: Dersom mobilen ikke spesifikt ber om PIN - eller PUK- kode , er det stort sett en skjermlåskode som skal tastes inn. PIN - koden trenger du for å få dekning hvis mobilen har vært avskrudd. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på harddisken din når du besøker et nettsted. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Alternativt er det flere operatører som lar deg logge på min side eller tilsvarende for å finne PUK- koden om du har låst deg ute. Se PIN - og PUK- koder Mobilnummer. Jeg er ny på Min Side!


Hva kan vi hjelpe deg med? Tror nok de fleste operatører tillater å deaktivere pin - kode , vet iallefall ikke om andre enn OneCall som har sperret for dette. Et tips er å skaffe seg microsim fra OneCall da det går an å deaktivere pin - kode på disse. Kjøp deg en microsim adapter fra f. Husk at eSIM også har en PIN - kode , som du finner på Mine Sider, eller i Appen.


Støtter ikke BankID helt ennå.

Da må du taste inn PUK- koden når telefonen ber deg om dette. Etter PUK er tastet vil du bli bedt om å angi ny PIN. Du lager da en helt ny PIN - kode på siffer. Dette har jeg installert i Powerstyring som ikke godtok Pinkode Simkort.


Så ticket jeg på grønn Simkode knapp. Debetkort sperres midlertidig hvis du har tastet feil PIN - kode fire ganger. Du må vente minst timer før du forsøker på nytt.


Dersom du har fått ditt Mastercard midlertidig sperret grunnet feil PIN må du kontakte oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg