fredag 1. juni 2018

Dikt 40 års krisa

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Mannen min hadde laget et dikt til min -årsdag som såret meg uendelig mye. Han sier selv at det var et mislykket forsøk på å være morsom.


Det verste var jo at begge våre familier var til stede da diktet ble lest opp. Heldigvis har vi så små barn at de ikke fikk det med seg.

Første verset var kj. Hmm, jeg kan da ingen dikt om års krisa jeg da, hehe;) men fant et dikt jeg tenkte jeg skulle dele med deg likevel da, hehe;-) Glem aldri hvor mye lys du sprer Glem aldri hvor mye lys du sprer. Det er bare ett problem med hypotesen om at man mister gnisten når man fyller : Det finnes ikke statistikk som kan støtte den. I forbindelse med min egen - års dag for noen uker siden, har jeg tenkt litt over dette med den velkjente - års krisa.


For meg er år litt som nyttårsaften, et epokeskifte, tiden til å reflektere litt over livet. Det er naturlig å stoppe opp og se litt tilbake. Av og til er det krise, stort sett er alt flott.


Da jeg fylte lagde jeg limericker om både meg selv og mine venner.

Her er noen som jeg lagde om meg selv. Denne våren skjer det noe spesielt, som selvfølgelig må behandles konfidensielt. Jeg blir ett år eldre, og føler for å gneldre. Trenger du et godt sitat?


Grattis på födelsedagen texter och fraser, födelsedagsönskningar, födelsedag hälsningsfraser, födelsedagsgrattis, vers vird års firande, års firande, års rim, års rim, födelsedag dikt till 50-årig, 60-årig, 70-årig, dikt på födelsedagen, födelsedag vers, födelsedag rim, födelsedag poesi, vackra födelsedag dikter och grattis texter, födelsedagshällsningar. Jeg likte alle diktene og kommentarene! Det jeg synes er best med sånne ting er: Det er hyggelig å høre av venner og familie og så er det fint å høre selvom det ikke er deg det gjelder!


Livet begynner når du er førti. Jeg er ikke , jeg er med års erfaring. Ukjent “Det tok år å se så bra ut! Aller først vil vi gratulere med årsdagen som har vært.


Når man er år, er man statistisk sett midtveis i livet. Enkelte opplever kriser rundt denne alderen. Vi tror ikke du vil oppleve den.


Har ei vennine som fyller år idag og istedenfor å skrive noe standar greierr så tenkte jeg å skrive ett dikt. Er riktig nok igjenn en del år til det, men der fikk jeg jaggu et godt tips til min kjæres kommende 40års-dag. Som sakt noen år til enda, men, gode tips og forslag til å gjøre dagen ekstra minneverdig er bare helt topp.

Hva har - års krisa lært meg? At det nå faen meg er nok. Jeg prioriterer ikke ungene når jeg ikke prioriterer meg selv. Det kommer ikke dem tilgode at jeg er sur og tverr. Dette er et resultat av at jeg skal prøve å “please” alle.


Man kan ikke gjøre andre fornøyd om man ikke starter med seg selv. Og jeg har tenkt at det skal gå greit, for jeg har ikke noen -årskrise. Jeg har selvsagt også fått hjelp.


Jeg vasser i -årskrisetegn og bør umiddelbart søke støtte hos profesjonelle. Akkurat som om jeg ikke har lagt merke til det de siste 7-årene … Kroppen står for fall. Tyngdekraften tar deg og alt faller ut av sine proposjoner. Men nå er de på bordet.


Dette diktet har jeg laget selv, og kommer til å bruke i min tale: Til én spesiell (min kjære) Alt som er godt det gror inni meg, hver eneste gang jeg tenker på deg. Du er hos meg allti i både hjerte og sinn. Jeg ønsker at du bare skal være min.


Jeg vil at du skal vite at det finnes noen her, som elsker alt det vakre du er. Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania. Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Dette diktet skal være funnet i nattbordskuffen til en gammel dame på et engelsk pleiehjem – etter at hun var død:.


Hva ser du søster i din stue? En gammel, sur og beværlig frue, usikker på hånden og fjern i blikket, litt griset og rotet hvor hun har ligget. Du snakker høyt, men hun hører deg ikke, hun sikler og hoster, har snue og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg