fredag 8. juni 2018

Nanbrød kalorier

Det finns 1kalorier i Indiskt Naanbröd (bit). Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Jeg tenker først og fremst på den typen man kjøper ferdig i butikken, og så bare varmer i stekeovn noen få minutter.


Av en eller annen grunn står ikke kalori-innholdet på pakkene. Og så nanbrød som er så godt! I noen tilfeller pr porsjon.

Klikk på varen for å se mer. Gratis elektronisk kaloriteller og matplan. Gå ned i vekt ved å føre opp kaloriinntaket raskt og enkelt. Slik lager du nanbrød , godt å servere til indiske retter som tikka masala eller gryteretter. Selve landet er jo omtrent like stort som hele Europa, så det er kanskje ikke så rart at det indiske kjøkkenet er ekstremt variert.


Derfor kan du lett variere brødet med krydder som hvitløk, koriander, eller søtere smaker som cashewnøtter, sukker og rosiner. Naan Bread Garlic Naan Bread Garlic er et klassisk, mykt og smakfullt naabrød krydret med hvitløk og urter, blant annet persille og koriander. Hvor tykk er en skive brød?

At de er enkle lage er vel heller ikke dumt. Det eneste som tar tid er den første hevingen, men ellers er dette superenkle brød å lage. Også smaker de jo så utrolig godt! Dette er en oppskrift på glutenfri og lavkarbo nanbrød. Nanbrøds næringsinnhold og næringsinformasjon.


Et glutenfritt brød med lavt karbohydratinnhold. Server for eksempel til en indisk gryte, supper eller andre sausrike retter. Prøv denne halvgrove varianten. Et must til indiske retter. Oppskriften er både glutenfri og vegansk, og holder til brød.


Passe kalorier til en varm lunsj, bra med proteiner som metter (fra kyllingen) og høres ut som en spennende og smakfull suppe (Jeg har ikke smakt den!). Siden den er indisk kan nanbrød være. Hva veier en skive brød? Vad passar bättre till dina indiska rätter än ett gott och hemmagjort naanbröd?


Naanbröd är enkelt att göra och kan snabbt stekas i stekpannan för ett givet indiskt tillbehör. Nan er et mykt, flatt brø som opprinnelig stammer fra det nordvestlige India, men er også vanlig i for eksempel Pakistan, Iran og Afganistan. Nan bakes med melk eller yoghurt.

Ekte nan stekes ved høy temperatur i en tandooriovn, men det går helt fint å lage deilige nanbrød i en moderne stekeovn. Hurra, hurra, hurra! Jeg er så enig med deg, elsker indisk, men har ikke funnet noen oppskrifter jeg stoler nok på til å prøve.


Men deg, deg stoler jeg på #128512; Så nå blir det tikka masala i heimen – gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg