mandag 18. juni 2018

Enkle guttenavn

Finn guttenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne guttenavn. Se navnestatistikk med topplister for guttenavn. Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Venter en liten gutt i August og jeg og samboer er i full sving med å finne navn.


Vi har like mange dobbeltnavn som enkeltnavn i familien, men vi har bare kommet på tre enkle navn. Begge to liker Eivin Even og Håkon veldig godt. Noen forslag til andre enkle og dobble navn? Sv: Korte fine guttenavn. Trym tenkte jeg på også, men sønnen til ei venninne heter det.


Liker guttenavn uten for mye fuzz Enkle navn, som ikke ligger på 10-på-topp listene. Her er en liste over uvanlige guttenavn og deres betydninger. Kanskje et vil inspirere deg! Begge foreldrene må være enige, og navnet skal også være godt egnet for barnets etternavn.


Det endelige valget vil også ha innvirkning på barnets fremtid. Her finner du enkle og oversiktlige lister over norske navn, det være seg guttenavn , jentenavn, og etternavn. I tillegg har vi en seksjon for mulige nye navn.


Lilly og Sol kan også ha andre forklaringer. Noen få Symre og Symra fins blant de litt eldre jenter, kanskje det også er noe som kommer. Toppnavnet Linnea er inspirert av den svenske planteforskeren Linné.


Tindre ble avvist som guttenavn fordi det er et etternavn, men det skjer i praksis nesten aldri at foreldre ønsker navn til barna som kan være av vesentlig ulempe, sier han til nettsiden. For å få til dette, kan foreldrene velge å gå bakover i historien. De vil se etter sjeldnere navn som har vært vanlig i slekta eller i bygda de kommer fra, og velge gamle jentenavn som Bertine, Tale og Mali, eller guttenavn som Konra Didrik og Even. Dette er ikke blant de vanligste navnene, men er navn med en norsk tradisjon.


På utkikk etter fine muslimske guttenavn som ikke er typisk muslimske, og som er lette å uttale. Emir, Karim, Samir og Emre er enkle å skrive og uttale,. Kapittel – Kinesiske guttenavn. Kinesiske navn er ofte unike, og høres ofte litt rare ut for utlendinger. Det er derfor at kinesere ofte har både et kinesisk og et norsk navn.


Det siste på listen over trendy spanske navn for gutter er av bibelsk opprinnelse og betyr Gud vil belønne oss. Thiago har god intuisjon, er veldig rastløs og nysgjerrig, og bruker sin gode sunn fornuft til å mestre og overvinne situasjoner som livet setter foran ham. Synes jentenavn er enkle å finn.


Så hva synes dere er fine guttenavn ? Eller kan dere ramse opp alle guttenavnene dere kommer på? Men et navn kan faktisk bli enda kortere. Det finnes mennesker som har navn bestående av en enkelt bokstav. Det er en del personer, formodentlig innvandrere, som er oppført med bare X. Jeg gjetter at det noen ganger er snakk om et navn og ikke en ukjent X, sier Jørgen Ouren ved Statistisk Sentralbyrå.


Disse sjangertrekkene er lette å kopiere og gjør eventyrene enkle å huske. Eventyrene starter vanligvis med “Det var en gang” Eventyrene slutter vanligvis med “Snipp, snapp, snute, så er eventyret ute” eller ‘”Så levde de lykkelig alle sine dager. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.


Kopiering av materiale fra VG for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg