tirsdag 5. juni 2018

Damekor sanger

This song has been covered by other female singers who fall into the pop music royalty category including Celine Dion, Gloria Estefan, and Mary J. Elverum Damekor har kammerkorbesetning, og arbeider med mange forskjellige programopplegg. Folketoner, koraler, bibelske salmer, motetter osv. Større og mindre korverk. Skala Damekor for damer alle aldre.


De som er med er alt fra drevne korsangere til damer som bare har sunget for seg selv, og alle er like velkomne.

Vi vil gjøre hva vi kan for å hjelpe deg med lydfiler og støtte i innlæringsfasen. Her finner du oversikt over ryggsekkrepertoaret til Oslo damekor. Dette er sanger som det forventes at du øver på med jevne mellomrom – som for eksempel i dusjen! Litt under ryggsekkrepertoaret ligger årets repertoar i tillegg til en spilleliste på Spotify med gode innspillinger av sanger vi skal synge.


Vi synger alt fra kirkemusikk til pubmusikk. De to tradisjonsrike korene på henholdsvis 1og 1år har sunget sammen ved flere anledninger opp gjennom historien. Det ble avholdt konserter, på fredag og på lørdag.


Mysen Damekor hadde regien i år, – og vi sang for en nesten fullsatt kirke.

Bildet er tatt av Anita Huseby Pedersen. Allehelgens konsert i Eidsberg kirke ,-sammen med Eidsberg bygdekor og mysen damekor og ikke minst flotte musikere – satt sammen til et flott orkester av Willem Willshut. Caldera er et damekor fra Nittedal. Vi er sangere som møtes en gang i uka, og i tillegg øves det mye i heimen.


Norsk Korsenter er Norges eneste spesialforretning for kornoter. Det norske damekor er et nystiftet ensemble med profesjonelle, kvinnelige sangere , alle med utbredt erfaring som ensemblesangere og solister. Lørenskog Damekor er en upolitisk organisasjon. Alle medlemmer må godta, og rette seg etter, korets vedtekter. Alle må møte på øvelser til riktig ti ha minst mulig fravær og sørge for å ivareta korets rykte på en god måte.


Kor i Hordaland som søker sangere : Cantabo søker sanger Har du lyst til å synge i et kor med musikalske ambisjoner? Ikke tid til øvelse hver uke, sier du? Da er damekoret Cantabo noe for deg! Koret er samlingsbasert med 5-øvingshelger i året. Et sangkor kalles også gjerne bare for et kor og består av en gruppe sangere som fremfører sang.


Selve utøvelsen kalles gjerne i et fellesbegrep for korsang. Ved flerstemt korsang deles sangerne inn etter sitt stemmeleie: sopran, alt, tenor og bass. Vi leverer ALLE tilgjengelige, utgitte kornoter, både norske og utenlandske.

Mastrakoret er et damekor i Rennesøy kommune, men har også sangere fra nabokommunene. Concentus Kvinnekoret Concentus har hevdet seg musikalsk i mange sammenhenger. Vi skal fortelle historien om Hamar damekor , og spiller for eksempel sanger av profilerte damer gjennom tidene, eller sanger som handler om kvinner, forteller dirigent Tone Haugen Ramtveit. På repertoaret sto sanger damene er glade i, som for eksempel Mitt hjerte er ditt, Fly Me To The Moon, og La det svinge. Kor, vokalensemble med flere sangere på hver stemme.


Viva søker nå etter 1. Og om du ikke er en altstemme vil vi likevel høre fra. Han er bror av musikerne Kari Bremnes og Lars Bremnes. Trondheim og omegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg