torsdag 28. juni 2018

Håndklær bad

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Løft baderommet med nye detaljer. Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Enkel og billig handel på Cellbes. Håndklær - Alltid mange varianter. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Forny badet ditt med nye håndklær ! Hos oss finner du mye å velge mellom når det gjelder kvalitet og design.


God kvalitet begynner med den aller beste bomullen. Med det sagt, så har andre et ønske om at håndklær skal tørke fort og ikke ta for mye plass. Se hele utvalget her!

Et bad er ikke komplett uten deilige håndklær. Du kan velge badehåndklær og håndklær i ulike farger og mønster for å få ditt uttrykk eller velge ren stil med din favorittfarge. Kanskje familiemedlemmene foretrekker ulike farger?


La alle velge hver sin farge så er det enkelt å holde styr på hvem sitt håndkle som er i bruk. Her finner du vårt store utvalg av håndklær i god kvalitet. Vi har håndklær i flere størrelser og mange ulike farger og design.


Du kan også sortere på Merke ved å klikke på linken nedenfor til merket du vil se nærmere på. Lydia håndklær i stilig stjernedesign i hvitt, grått og blått eller Aurea håndkle med søte, små hjerter gir farge og liv på bad som ellers ofte preges av nøytrale, hvite fliser. Du finner et stort utvalg badehåndklær i tøffe farger og motiver, og Danika tilbyr håndklær i 1 økologisk bomull.


I det store vårt finner du håndduker i alle regnbuens farger og håndklær med vakre detaljer som hamam- håndklær. Ta godt vare på hånddukene dine så sparer du lommeboken og miljøet. På bloggen vår kan du lese hvordan du holder håndklær myke og rene.


Det er alltid hyggelig med litt fornyelse. Velg etter størrelse, farge, kvalitet og design. Vi har et stort utvalg i flere forskjellige farger, slik at du skal kunne finne riktig produkt. Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet.


Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass, såpedispenser, speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet. Bytt ut de gamle håndklær med nye, deilige frottehåndklær fra Princess.

Bestill på nett eller hent i butikk. Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Og generelt bør du bytte håndkle oftere der håndklærne brukes hyppigere - som på toalettet. Der holdes håndkleet mer jevnt fuktig uten mulighet for å tørke mellom hver gang det brukes - og da er bakterieveksten bedre - som er dårlig nytt for deg. Synlig skitne håndklær , bør selvsagt byttes. Og det er én type håndklær det kan lønne seg å ligge unna dersom du ikke har mulighet til å vaske dem så ofte: Ligg unna tykke håndklær - Særlig tykke håndklær kan være vanskelig å få tørre raskt nok og det kan utvikle seg ubehagelig lukt, forteller Grimstad Klepp.


Sur lukt er ikke behaglig, og skyldes bakterievekst. Med nye, myke håndklær , matchende badelaken og såper som dufter godt gir du badet et skikkelig løft. Nyoppusset eller ikke – detaljene kan forandre hele badet og det er ikke sikkert at du trenger å pusse det opp. Med tilbehør som speiler ønskene dine kan du lage et miljø som er koselig og gir ro til både kropp og sjel.


Vi tilbyr det aller meste av nyttig baderomsartikler som skittentøyskurv og tørkestativ, men også kurver og håndklær som setter prikken over i-en på ditt bad. Uansett om du trenger en ny pedalbøtte, et flott dusjforheng eller myke håndklær i en fin farge, så finner du det hos oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg