onsdag 13. juni 2018

Madrass på mål kristiansand

Hvilken madrass passer din kropp? Vi hjelper deg med å finne madrassen som passer deg. Se hele utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Sov bedre med en nye madrass. Se utvalget her og la deg inspirere. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk!


Spesialmålskategorien teller flere av våre aller beste madrasser, som altså nå kan fås i dine mål etter ønsker. Fremgangsmåten er ganske enkel, du klikker direkte inn på det ønskede produkt, deretter taster du inn ønsket bredde og lengde - for så å få en ferdig utregnet pris på madrassen, og du er klar til å bestille.

En skummadrass, også kalt skumgummimadrass, er en madrass med mange bruksmuligheter. De kan ligge direkte på gulvet eller i en sengeramme. Derfor er skummadrassen god både til daglig bruk og som gjesteseng. Når du kjøper en skummadrass er det viktig å vurdere hva du primært skal bruke madrassen til, da de har mange forskjellige. Reidar Svendsen leverer gardiner og solskjerming til hoteller, restauranter, offentlige bygg og privatpersoner.


Et måltilpasset produkt lages etter bestilling der kunden tar mål , velger farge, stoff, betjening og dekor ut fra våre kolleksjonsbøker. Er en skumgummi forretning som skjærer til madrasser på mål. Når du tar av til Mjåvann (kommer fra Kristiansand ) så er det første innkjøring til venstre.


HUsker desverre ikke navnet, men er i grunn veldig enkelt å finne. Hos oss får du tilpasset din madrass etter dine behov. Vår spesialitet er leveranse av madrasser som ikke har standard mål og form. Vårt varemerke er kvalitet og kort leveringstid.


Kaldskum etter mål Informasjon-. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få oppdateringer fra oss. Da må du lage en mal til toppen, og en mal til bunnen av madassen.


Når malen er klar så tar du den med til oss på Sengemakeriet, så skal vi sørge for å sette igang produksjonen av din nye, spesialsydde madrass.

Les mer om vår utvidede garanti på madrasser her. Du kan få gode råd til valg av madrass i vår madrassguide, der du kan lese om våre forskjellige typer madrasser. Det ligger rett bak IKEA`s lager på Furuset. Siste bygget på venstre hånd.


Skumplast-Senteret AS produserer og selger alt i skumplastprodukter som madrasser, båt- og bilputer, sofaputer, sykehusprodukter og hjelpemidler i skumplast til helsesektoren, i alle fasonger, tykkelser og kvaliteter. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem.


Rammene produseres fra grunnen av i lokalene på Kvarstein utenfor Kristiansand. På snekkerverkstedet blir furulaminat tilpasset på mål før det blir flyttet opp til tekstil avd. Og håndverket er av høy klasse. Ikke masseprodusert, men laget med kjærlighet av menneskehender.


Et sjenerøst lag med mykt fyll gir ekstra støtte og komfort. Cookies hjelper oss å forbedre din opplevelse på vår nettside. Så for å kunne analysere trafikken, tilby deg personlig informasjon og for at grunnleggende funksjoner skal fungere på nettsiden, trenger vi å benytte oss av cookies. Det finnes en madrass for alle.


Noen liker faste andre liker myke. Kom innom og prøv madrassene våre, vi hjelper deg med å finne den riktige madrassen som passer dine behov. Uansett om du leter etter en madrass med veldig høy komfort til en sengeramme, en sammenleggbar og smidig madrass til reiseseng eller oppblåsbar luftmadrass å sove bekvem på når du er på reisefot, så finner du det hos Trademax. Vi tilbyr billige madrasser med veldig høy kvalitet og komfort. Vi på Sengemakeriet Trondheim har utstyr, og kunnskapen til å lage alle slags madrasser i alle slags rare størrelser og former.


Madrass -Rammemadr-Overmadr. Vi bruker bare beste kvalitet kaldskum som er giftfri og ikke brennbar. Slik at madrassen får en god og lang levetid. Hvis du ønsker en madrass som kan bevare holdbarheten i flere år, er en vendbar madrass å anbefale. Våre vendbare madrasser består av materialer som muliggjør at man kan snu madrassen, noe som gjør bidrar til at holdbarheten forlenges.


Nedenfor ser du en oversikt over våre vendbare madrasser av ulik størrelse, tykkelse, farge og kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg