torsdag 21. juni 2018

Hjemmelagde bryllupsinvitasjoner

Lag personlige bryllupskort med egne bilder. Bestill kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Bryllupsinvitasjoner med dine egne bilder og din egen tekst. Det er vi stolte av og veldig glade for. Kan de som har laget egne invitasjoner eller forslag til disse pls legge ut bilder her? Crafty par kan spare penger ved å ta invitasjon-making i egne hender.


Da er jeg endelig ferdig med å lage alle invitasjonene til bryllupet, der ingen kort er helt like. Har han gått ned på kne og er datoen fastsatt? Da er det vel på tide å komme igang med å skrive bryllupsinvitasjonene! Jo før folk får innbydelsene, jo sikrere kan du være på at de kan komme i bryllupet.


Tyvstart ved å lage dine egne bryllupsinvitasjoner. Med hjemmelagde bryllupsinvitasjoner viser du også gjestene dagens store betydning med det samme. Hjemmelagde og billige bryllupsinvitasjoner Jeg hadde veldig lyst til å lage mine egne invitasjoner, og har brukt ca kroner per invitasjon, pluss frimerke. Jeg lagde dem da jeg bodde i Englan noe som hjalp veldig med å få ned prisen. Skal du snart si ditt livs viktigste ja?


Og ønsker du litt kreativ inspirasjon slik at dine bryllupsinvitasjoner får et personlig preg? Så har du landet på rette sted. I dette blogginnlegget har jeg samlet fem konkrete idéer som kan hjelpe deg og dine hjemmelagde invitasjoner godt på vei.


Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut. Vi ønsker at du alltid er fornøyd Kortshop er et lite trykkeri som produserer alt av trykksaker til høytider som bryllup, fødsel, barnedåp, navnedag, bursdag, fest, konfirmasjon og jul. Flere plasser er det vanlig å gi beskjed til alle foreldre om at barnet deres har fått en invitasjon til bursdag.


Elegant eller quirky, sofistikert eller bare ren slem, bryllup invitasjoner er vanligvis den første glimt av bryllupet som gjestene får se. De ikke bare sette stilen og tonen i den store begivenheten, men reflekterer også parets personlige preg. I går hadde jeg mine to fantastiske forlovere på besøk, og vi satt til langt på natt med bryllupsinvitasjoner , enda er det mange igjen å lage. Men for en glede det er å ha hjelp, vi lo til krampen satt i magen, og bannet da limpistolen brant eller arket havnet skakt. Men timene fløy og jeg er så takknemlig for all hjelp.


Dine beste tips til ( hjemmelagde ) kanapeer! Forslag til tekst i bryllupsinvitasjoner. Liste over sanger til vielsen. Hvilke bilder må knipses? Silje Så hyggelig at du vil ta en titt inn!


Velkommen til min lille blogg hvor jeg skriver om livet i vårt lille store hus, hvor jeg og min kjære pusser opp og bygger vårt hjem! Når din lille skatt skal døpes kan du gjøre ekstra stas på anledningen ved å bruke våre tjenester til å trykke flotte invitasjoner. Vi har det siste innen trykkteknologi som betyr at dine bilder, fotografier og kreasjoner får den behandlingen de fortjener - og du kan lage dåpsinvitasjoner som vil bli tatt vare på. Lag en journalbok fylt med hyggelige minner. La hyggen komme inn i hverdagen Deres ved å bruke notatboken til alt det De synes er rart, koselig og hyggelig, slik som tegninger, notater, minner og favorittoppskrifter.


Her vil du finne ting du kan lage selv til dåpen eller navnedagen. Enkelte av bildene er fra blogger, Pinterest og samarbeidspartnere, og du vil da bli henvist dit. Har du et foto du liker veldig godt?


Hva med å lage et eget fotokort? Hos fotoknudsen kan du designe kort til anledninger som konfirmasjon, bryllup, dåp, baby, bursdag, nyttår eller jul. Synd at de ikke ble laget tidligere, for da tror jeg våre bryllupsinvitasjoner hadde sett veldig anderledes ut :) Åh, jeg skulle så ønske jeg var kreativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg