onsdag 6. juni 2018

Søndagsåpent apotek

Søndagsåpent apotek på Solsiden. Snakk med våre sterkt faglige medarbeidere. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her!


Spesialkompetanse innen hudpleie.

Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg. Vi har apotek i hele Norge. Bruk knappen for å finne de nærmest deg, eller søk i fritekst feltet.

Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som er søndagsåpne. Flytter vakta: Fra 1. Apotek som tilbyr vaksinasjon. Norges bransjekatalog for tannleger og tannteknikere. Det ved bussterminalen i Sandvika er visstnok vaktapotek, men de er ikke oppe så lenge.


Nærmeste døgnåpne apotek er Jernbanetorget i. Liseapotekene Finn ditt nærmeste apotek i Asker, Bærum og Oslo. Kikket ikke så nøye på alle, men det er de som har søndagsåpent i Vestfold også. Saprsbor hadde vel et, men det er kanskje langt det. Men legevakta har det meste av utstyr de så spør de.


Om dere ikke bor så langt ved og det er en sånn tissesak du skal ha så kan du kanskje ta en ekstra tur. Få rabatt på ditt neste kjøp, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Når du er registrert, vil du motta en rabattkode som gir deg rabatt på din neste bestilling. Kjøp raskt og trygt fra vårt nettapotek og få gode råd og tips i forbindelse med sykdom og medisiner.


Få varene tilsendt eller hent i et Boots apotek.

Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Lillehammer får søndagsåpent apotek. Dermed blir det igjen tilbud om apotekleveranser i helgene. En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg, vil fremdeles være vårt kjerneområde i apoteket.


Sykehusapoteket Lørenskog Akershus Universitetssykehus Sykehusv. Du finner oss i Andebu, på Pindsle og på Kilen. Vi står fritt i forhold til de store apotekkjedene, og profilerer oss aktivt i forhold til idrett og helse.


Vi er lokalidrettens apotek i Sandefjordregionen og har en samarbeidsrelasjon til mange av idrettslagene i vårt nærområde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg