fredag 1. juni 2018

Gratisoppskrift genser med traktor

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har gensere til flere typer anledninger. Velg blant flere merker! Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.


Garnmengde: år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit.

Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Nille har lagt ut en oppskrift på tøff genser til gutt. Gratis oppskrift på traktorgenser. Pinsehelg og garnsalg.


Takk, vi har vært veldig fornøyd med genseren. Den begynner nå å bli litt kort i ermene. Liker den så godt at jeg vurderte å skøyte på litt, siden resten passer enda:) lykke til med din genser ! Traktor - genser Årets første barnegenser!

Kjempeflott genser med traktor på! Strikket genser i DROPS Alpaca. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med rundfelling og nordisk mønster på bærestykket. Størrelse S - XXXL.


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Jeg fant en gratis oppskrift fra Sandnesgarn som jeg tok utgangspunkt i. Den er oppgitt med Mandarin Medi, men jeg. Barnegenser og lue, hvit med lyseblå striper str 8-år. Genser med soppmønster Garnpakke.


Oppskriften kan kjøpes uten garn. John Deere grønn genser med tøft trykk foran og brodert John Deere logo bak. Det skulle egentlig være blå traktorer ,. Raglangenser (dobbelt 2-trådsgarn).


Flott og enkel genser til barn med matchende lue. Begge deler er strikket i det lekre Cookie garnet fra Järbo med nydelige fargeskift.

Vær oppmerksom på at oppskriften inneholder flere forskjellige modeller og størrelser som kan variere i garnforbruket. Markus genser med traktor. Det er mønsterfarger i tillegg til bunnfargen. Det er hundrevis, hvis ikke tusenvis av bilder av barnegenser med traktor der ute i nettverdenen.


Foto: Sofie Ødegård. Det blir nok flere, for det er så kjekt å strikke små plagg. De kuleste plaggene kan du strikke selv!


Her kan du laste ned å skrive ut gratis strikkeoppskrifter som jeg har laget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg