torsdag 14. juni 2018

Drygolin bomull

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Drygolin bomull

Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. En gulaktig hvit tone. Fargen er ofte benyttet som standard hvit på ferdigmalte vinduer og dører. Denne fargen er ofte benyttet som standadrfarge på ferdigmalte vinduer, dører og listverk.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Oppleves som lun og varm i tonen. Høy glans og UV block gjør at huset beholder et nymalt utseende i årevis.


Optimal er noe mattere enn Drygolin Ultimat for den som ønsker det. Med Optimal rekker du to strøk på en dag på steder hvor du må leie stillas eller lift. Dette er en gulaktig hvit-tone. Velger du da for eksempel en kritthvit farge på fasaden, som Klassisk Hvit, vil dine ferdigmalte detaljer se gule og litt skitne ut inntil.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Da ville det kanskje vært en bedre ide å velge samme hvittone som vinduene på huset, slik at man unngikk ulikheten. Totalt sett ville dette sett hvitere og mer helhetlig ut. Hvite farger som Bomull eller Egghvit vil uansett oppleves som hvite utendørs, da det skarpe dagslyset påvirker dem i en noe kjøligere retning.


Extreme-teknologien gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Det gir et varig vakkert hus. Malingen er selvrensende. Den har suveren heft på høvlede og glatte flater. God utflyt sikrer en suveren finish og etterlater ingen.


Trygge, varige og vakre fargekombinasjoner utendørs. For hus, mur og uterom. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Mange blir overrasket over nettopp dette.


De nøytrale gråtonene egner seg ikke så godt til detaljer med gulaktig hvite toner som Bomull og Egghvit. Jotun Uteinspirasjon - Male ute. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut. NCS koder med og uten S utgjør en forskjell.


Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg