onsdag 20. juni 2018

Garn til skappelgenser barn

Sjekk vårt store utvalg og bestill i dag. Kjøp raskt og enkelt her! Lokalprodusert garn av kortreist norsk ull. Skappel-genser til barn. Takk for fint tips til alternativt garn.

Har nå kjøpt babygarn (trysil) i en gråfarge, nøster. Og jeg har tenkt til å kjøpe Vivaldi Drops garn i morra. Var det nøster jeg bør ha av denne da? Når du handler fra skappelstrikk.


Dersom du mottar varen og ikke er fornøy kan du returnere pakken og få refundert beløp for garn som er ubrukt og med original emballasje. Jeg bruker garn som jeg tror er noe tykkere, ihvertfall sistnevnte er bitte litt. Jeg kjenner ikke dette garnet , men hvis du er komfortabel med det, er det helt sikkert topp.

Tror jeg har solgt omtrent alt hva vi har av garn til denne genseren, og kanskje er det det som er noe av det flotte med den. Det som er viktig i forhold til garn og pinnevalg, er jo at størrelsen blir riktig. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre i nettbutikken som ikke fyller disse krav. Stort og bredt utvalg av garn ,. Hettehals til barn. Langlue til dame og barn.


Garantert lave priser og rask levering - Sjekk ut vårt store fargeutvalg! Benytt sjansen nå og gjør et kupp! Den er ikkje vanskelig å spøta, nesten litt kjedelig,. Vi har et godt utvalg i farger og strikkemønster til de minste, som gir de en god og varm start på livet. Vi har også et helårsgarn med en blanding av bomull og merinoull som er perfekt til barn og babyer som ikke alltid klarer å regulere kroppstemperaturen selv.


Dette garnet er både varmende og kjølende og kan derfor brukes hele året. Utover sommeren økte etterspørselen til et helt utrolig nivå, og for tre-fire uker siden gikk vi helt tomme for dette garnet i grått. Vi venter på nytt garn fra leverandøren, men de er helt tomme der også, så nå får vi ikke ny levering før i slutten av måneden, og vi har opprettet venteliste på det grå garnet. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter.


Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på gensere til voksne og barn.

De fleste er gratis. Tilleggsinformasjon. Garnet består av baby Alpakka, Merinoull og polyami som binder det hele sammen. Det er jo helt nydelig garn ! Jeg tror det skal gå med de nøstene jeg har for å fullføre genseren, da lager jeg den også ganske lang.


Men det er aldri dumt med nøster av denne, har strikket pannebånd i tilsvarende garn ) Kostnaden for genseren med garnet på tilbud er mellom 3og 400kr, alt etter hvor man kjøper. Jeg hadde for lite mohairgarn, så strikket alle vrangborder og bakstykket kun med Cashmerino. På bakstykket la jeg opp masker til vrangborden og økte med masker på første runden med rettstrikk til totalt masker. Jeg vil ikke strikke en del kun med det ene garnet igjen, det ble så mye tynnere enn resten.


Vanlig pris kr 700. Special Price kr 400. Sandnes Garn , Rauma Garn , KlompeLOMPE,. DROPS Garnkvaliteter. Prisene gjelder for Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg