onsdag 13. juni 2018

Myggnetting og solskjerming

Myggnetting og solskjerming

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Stort utvalg, enkel bestilling og rask leveranse, kjøp ditt nye myggnett i dag! På Clas Ohlson finner du alt for din fritid. Gratis befaring hvor og når du ønsker.


Vurderer du å investere i innvendig solskjerming kan vi tilby deg gratis og uforpliktende befaring. Ved en slik befaring reiser vår lokale salgskonsulent ut til deg, hvor dere sammen kartlegger de ønsker og behov du har. Vår insektsgardin har god design og moderne utforming. Den er like godt egnet i nisjen på en verandadør som på soveromsvinduet ditt. Du kan også kle igjen overbygde terrasser med myggnetting og likevel få et pent resultat.


Ikke la mygg og andre stikkende insekter ødelegge sommeren! Myggnetting til vindu kan monteres både innendørs og utendørs. Alle produktene er dessuten måltilpassete, og kan lukkes helt igjen for å hindre at insekter kommer inn. Med myggnetting kan du åpne vinduene, slik at det er god luftsirkulasjon i rommet, uten små ubudne gjester. Det finnes forskjellige varianter av myggnetting , både til vinduer og til dører.


Myggnetting og solskjerming

Vi er et foretak som spesialiserer oss på Porter, vinduer, dører, solskjerming , sandwichelementer m. Vi levere også solide og flotte lekestativ og hagemøbler av eik, disse har blitt meget populære siden vi startet med salg av de. Vår myggnetting festes i vinduet eller i døren som en ramme, mens insektgardinene festes på skinner på sidene av dør- eller vinduskarm, og kan dras opp og ned etter behov. De integrerte børstene bidrar til smidig heving og senking, noe som gjør insektgardiner til en fleksibel løsning for beskyttelse mot insekter i boligen. Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse!


Vi har et stort utvalg produkter innen innvendig solskjerming. Under kan du se bilder av produktene. Du kan velge solskjermingen som passer best til din fasade og ditt hus.


Myggnetting og solskjerming

Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. Vi er Norges ledende produsent av måltilpasset solskjerming , og hjelper deg uansett skjermeproblem. Les gjerne mer om våre tjenester og produkter her på våre nettsider, og ta kontakt om det skulle være noe du lurer på. Felleskjøpet har et stort utvalg av solskjerming , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


ClearView myggnetting – alltid med bremset lukking Våre dører og vinduer produseres med vår eksklusive og patenterte brems. Den bremser døren i det den går tilbake inn i kassetten, og passer på at små hender ikke klemmes når man stenger den – samtidig som man får en opplevelse av smidig og elegant lukking. Solskjerming Luxaflex solskjerming – Tornerose har Nord-Norges største utvalg av plissegardiner, lameller, persienner, rullegardiner, myggnetting og andre solskjermingsløsninger. Tornerose AS er Luxaflex Experience Shop partner, og har dermed Nord-Norges største utvalg. Og med våre mange løsninger for insektnett og myggnetting trenger du ikke å bekymre deg for ubudne gjester i form av insekter.


Myggnetting og solskjerming

Match hjemmet ditt forøvrig Insektnett og myggnetting finnes både til vindu og dører i forskjellige varianter og du velger farge og uttrykk som matcher hjemmet ditt forøvrig. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Screens kan monteres både horisontalt og vertikalt og kommer i et stort utvalg av farger og tekstiler med ulik tetthetsgrad. Screens er et godt alternativ til utvendige persienner og markiser.


Solskjerming Trondheim AS leverer både utvendig og innvendig solskjerming Av utvendige produkter leverer vi markiser, screen og persienner. MAXBO har alt du trenger for å holde insektene unna: myggfelle, insektsnett med mer. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg