fredag 29. juni 2018

Britax søskenvogn

Britax søskenvogn

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Kjøp Britax hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Finn laveste nettpris her.


Britax søskenvogn

Med vår sterke tyske og britiske arv, er Britax Römer forpliktet til å produsere i Europa. Med dette nye anlegget kan vi produsere av våre bilseter og alle våre sykkelseter i Tyskland eller Storbritannia. Britax Søskenvogn B-Agile Double, Cosmos Black - en stabil og robust vogn som er smal nok til å komme gjennom en vanlig døråpning og enkelt manøvreres med en hånd. Vognen har stor varekurv samt sammenfolding med enkel enhåndsmekanisme. Brukt søskenvogn selges til fast pris.


Fantastisk god søskenvogn. Tar lite plass når den er slått sammen. Den var brukt på to barn. Bagen er meget lite brukt. Regntrekk følger med. Alt fungerer som det skal som vi vet. Er rengjort, og hjulene er smurt. Ta gjerne kontakt med meg. Sammenlign tilbud fra Britax.


Hvert Britax bilsete og barnevogn har gjennomgått omfattende tester i forskjellige klima, vær og veiforhold for å opprettholde høyest mulig standard. Med sin sterke britiske og tyske arv ønsker Britax å beholde produksjonen i Europa og av bilseter er produsert i Tyskland og Storbritannia. Ved en kollisjon fordeler selen kreftene fra sammenstøtet over fem punkter, to på skuldrene, to på hoftene og ett der selen er festet mellom bena.


Har dere fått en liten til? En praktisk søskenvogn gjør hverdagen betraktelig lettere. Vi er veldig stolte over å kunne tilby et bredt utvalg av de beste vognene på markedet, og når det kommer til de rette søskenvognene kan du velge fra merker som Bugaboo, Mountain Buggy, Brio og TFK.


Britax søskenvogn

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. B-Agile Double fra Britax er en robust og stabil søskenvogn , perfekt for den voksende familien. Stort utvalg av kjente, testet og godkjent søskenvogner og tvillingvogner. Rask levering tollfritt fra Sverige. Selen kan henges opp ved hjelp av Britax ` gummifester på stolens armlene, der man rett og slett bare hekter fast selespennens metalldeler.


Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn. Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov. Noen som har erfaring med britax søskenvogn ? Prishistorikk, statistikk og innsikt i Britax B-Agile (Sittevogn for 2). Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Britax søskenvogn

Det slanke designet og den smarte en-hånds sammenleggingen gjør at den er enkel i bruk. Frontbøyle og håndtak i premium leather-look. PT Vibe Vruller godt, og takket være de tre lufthjulene kan den kjøres i terreng så vel som i bymiljøer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg