mandag 25. juni 2018

Harmoni solkrem

Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Søk etter harmoni solkrem på den nye KensaQ. Til kropp: Harmoni Solkrem er svanemerket og vannfast.


HARMONI er VITA sitt eget merke og leverer alt du trenger for pleie av ansikt, kropp og hår. Produktene fra HARMONI er uten parabener og har en mil god duft. Harmoni med VITA er en effektiv solserie bestående av produkter som passer til alle hudtyper.

Alle produktene i serien er kvalitetssikret og svanemerket, i tillegg til at de inneholder E-vitamin og aloe vera som tilfører fuktighet og gjør huden myk og. Her finner du alt innen solkrem , solspray og after sun for alle typer hud. VITA forhandler også spesialsolkremene fra P20.


VITA er din destinasjon nummer én innen solkrem og after sun. Brukt denne i mange år nå, veldig fornøyd med denne og Harmoni sin solkrem til barna :) Har sart hud og aldri blitt brent av denne! Anbefales for deg som er miljøbevisst og gla i lommeboka! Uansett om du skal være hjemme i Norge eller reise sydover i sommer, må du huske å smøre deg med solkrem. Det er typisk norsk å være go sa Brundtland en gang, men da snakket ikke den tidligere statsministeren om bruk av solkrem.


Nordmenn bruker nemlig ikke nok solkrem når vi smører oss, eller smører oss ofte nok.

Forbrukerrådet har gjennomgått solkremer og sjekket dem for hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer, eller kjemiske stoffer i nanoform. Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer. Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test.


Cosmica Kids og Harmoni med Vita er blant solkremene som får grønt lys. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse.


Finn harmoni solkrem hvis du ser nå. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Harmoni med Vita.


VITA Harmoni solkrem – selges på VITA-butikker og på vita. Merk at deres solstick ikke er vegansk, da den inneholder bivoks. Forever Living – Aloe sunscreen. Kiss My Face – kan kjøpes på iHerb.


Green people – kan kjøpes på VITA og på nett. NØDVENDING: Solkrem er nødvendig, men det er ikke de allergifremkallende stoffene som finnes i majoriteten av solkremene på markedet, mener Forbrukerrådet. Cliniderm Sun gir hele familien effektiv solbeskyttelse.

Velg blant solbeskyttelse til ansikt og kropp her. I dagens samfunn er det høy bevissthet om viktigheten av å beskytte seg mot solstråling. Det mest effektive ville naturligvis vært bare å oppholde seg i skyggen og å beskytte seg med klær og hatter, men hvis man ønsker å kose seg i solen, er solkrem et must.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg