onsdag 27. juni 2018

Band til bryllup bergen

Kontakt oss og finn lokalet som passer best til akkurat ditt bryllup! Unike bryllupslokaler i havgapet på Sotra. Ta kontakt for info og booking! Bestill blomster fra Interflora og få levering samme dag! Alle setter pris på blomster.


Super bilferie i Bergen med halvpensjon.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Vi sliter litt med å finne band til festen. De beste bryllupene er planlagt - planlegg ditt bryllup her! Alt fra catering til musikk må klaffe 1. Joar er en dreven og allsidig trubadur og spellemann. Han har god erfaring fra bryllup.


Med kassegitar, munnspill og sang serverer han alt fra ballader og swingmusikk, til energisk rock´n´roll. Wallmans Salonger til ulike band , bryllup event og begravelser. Med Linas allsidige bakgrunn,sørger hun for at dere får en fin, personlig og minneverdig musikkopplevelse til deres bryllup.

Ingrid Grøvan - Solist: Heine og Greta. Solist med klassisk utdannelse fra Griegakademiet i Bergen. Har god erfaring med å synge i bryllup. Vi kan spille brudevals, jazztaffel og.


Bryllupsfesten – Band til bryllup. Dette er vårt utvalg av artister til selve bryllupsfesten. Du er kanskje på utkikk etter et band til ditt bryllup , enten en trubadur, trio eller et 6-mannsband?


Superband er et 6-mannsband som alltid løfter taket på enhver bryllupsfest. La bryllupsfesten bli et minne for livet! Musikk til bryllup. Hos oss kan du leie en rekke profilerte coverban trubadurer, storband og artister som bidrar til riktig stemning både under vielsen, mottakelsen og på den store Festen.


EVO Partyduo, en duo fra Akershus som spiller i bryllup , bursdager, julebord osv. Bla nedover for å lese vår blogg, eller trykk på menyen for flere band. Bandet har de siste årene skapt skamgod stemning på alt fra store festivaler som Kongsberg Jazzfestival og Slottsfjellfestivalen, til jazzklubber, utested og puber, til bryllup , eventer og fester. De gjør kunststykket å underhold unge, såvel som gamle med bøtter av sjarm, spilleglede og entusiasme! Hotellet ligger midt i det historiske København med tilgang til både havnefront, moderne storbyliv og vakre bygninger.


Planlegger dere bryllup i Bergen eller et annet sted i Hordaland? Kenneth Smørdal sørger for at festen blir ledet på en profesjonell og underholdende måte. Les mer: Toastmaster.

På den måten blir det enklere for deg som kunde å sammenligne, samt finne nettopp den artisten eller det bandet du føler passer best til ditt bryllup. Gigplanet hjelper også til med å skrive en kontrakt slik at begge parter er innforstått med hverandres forventninger. Enten det er fødselsdag, bryllup , blåtur, firmafest, event eller julebord.


Bandet har opparbeidet seg betydelig erfaring som studio og liveartister med eget materiale, cover bands og som backingmusikere for nasjonale og internasjonale artister. Du vil få god oppfølging fra begynnelse til slutt med fokus på god mat og rett pris. Med nær beliggenhet til Bergen , blir bryllupet tilgjengelig, samtidig som det er mulig å overnatte.


Da kan bryllupsfeiringen vare inn i de små timer, og dere kan våkne første morgenen som ektepar til hotellfrokost og hele familien rundt bordet. Synes ikke det var så gal pris. Vi skal ha band og de skal spille fra ca til 02.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg