onsdag 20. juni 2018

Missed abortion sannsynlighet

Missed Abortion betyr at man har hatt en abort som ikke blir oppdaget med en gang. Av alle aborter utgjør MA 3-. En missed abortion betyr at fosteret er dødt i livmoren, men at det ikke støtes ut. En partiell (delvis) abort innebærer at noe, men ikke alt vev er støtt ut av livmoren.


En fullstendig spontanabort betyr at alt vev er ute av livmoren.

Ingen videre behandling er nødvendig. Som om om ikke abort, spontanabort, skulle være ille nok i seg selv. Men missed abortion. En abort kroppen misset – altså som den ikke fikk med seg. Det gjør situasjonen enda vanskeligere når kroppen ikke rydder opp som den skal av seg selv opplever jeg.


Inkomplett spontanabort - Aborten har startet, men det er fortsatt mye vev igjen i livmoren. Komplett spontanabort - Mesteparten av vevet har kommet ut. Spontanabort defineres ved at svangerskapet går til grunne før fosteret er levedyktig.

Dette forekommer i til prosent av alle erkjente svangerskap. Store norske leksikon. Jeg hadde en spontanabort i juni, var kommet til uke 6. Ble raskt gravid igjen, og hadde positiv graviditetstest i august. På onsdag ble det på ultralyd oppdaget en missed abortion. Jeg var kommet til uke 1 men fosteret var kun uker.


Hadde ikke hatt noen blødninger eller smerter. Jeg har da altså lest og analysert alt for masse. Jeg er rett og slett livredd!


Er i uke nå, men har di siste ukene gradvis mistet alle gravid-symptomene. I tillegg hadde jeg i forrige uke et tørk med bittelitt lyserosa tirsdag og fredag. Puppene er litt ømme enda, men det er lite.


Som tittelen sier: hva er risikoen for missed abortion ? Sist svangerskap endte i sa, i uke 7-8. Plagsomt å være så nervøs hele tiden! Du forteller om en missed abortion (MA) i slutten av mai i år, og at du den 9.

Cytotectabletter slik at alt kom ut. Missed abortion , abortus retentus, retensjon av dødt foster O20. UL viste at livmoren var tom. Etter dette har du hatt menstruasjon ganger, kraftigere og av lengre varighet enn tidligere, og du skulle etter dine beregninger hatt menstruasjon igjen nå. A missed abortion is another term for a missed miscarriage or a silent miscarriage.


If you experience this type of pregnancy loss, you likely won’t have the typical symptoms of a miscarriage. A missed miscarriage , sometimes termed a missed abortion is a situation when there is a non-viable fetus within the uterus, without symptoms of a miscarriage. Radiographic features Ultrasound Ultrasound diagnosis of miscarriage should onl.


Abort er avbrytelse av et svangerskap. Begrepet abort brukes både om spontan abort og provosert abort. Tre spontane aborter etter hverandre uten at det har vært fødsel av et barn innimellom kalles habituell abort.


Provosert abort er en kunstig fremkalt abort der et svangerskap blir avbrutt i den hensikt å hindre fødsel av et barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg