mandag 11. juni 2018

Gravid uke 39 nedpress

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Gravid uke , og 41. Denne tiden er preget av venting på fødselen og noen kvinner blir utålmodige.


Forberedelsene som kroppen gjør den siste tiden er viktige. Tidlige tegn på at fødselen kan være i gang at vannet går, du har smertefulle rier med jevne mellomrom, og eventuelt at du har tegningsblødning. Er nå gravid igjen i uke og har hatt vonde kynnere en stund allerede og begynt med følelse av nedpress. UKE - hva kjenner dere?


I begynnelsen av denne uken er fosteret uker gammelt. Håndgrepet blir fastere, og fosteret reagerer tydeligere på lys og lyd. Kroppen er rund og lubben. I tarmen finnes det nå en betydelig mengde mekonium (barnebek).


Hodet ligger som regel ned og er gjerne festet i bekkenet. Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Smerter i nedre del av magen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen.


Alle som har vært gravide , kan skrive under på at det skjer mye i den gravide kroppen i løpet av svangerskapet. Menstruasjonen uteblir, brystene forandres og vokser, man ble lettere andpusten, humøret kan svinge mer enn ellers, lunten blir ofte en del kortere, man får halsbrann, sure oppstøtt og svetter mer enn ellers – og man oppelver mange andre individuelle forandringer. De fleste vil merke kynnere først etter 20.


Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. Kynnere kan være ubehagelige, men skal aldri være smertefulle. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.


Men fra i går har jeg også hatt nedpress og enda mer kynnere selv når jeg er helt i ro. Har levert urinrpøve hos le. Var inne å sjekket en kveld og dagen etter der di tydelig såg at jeg hadde begynnende rier. Hei Jeg er gravid for andre gang, ca uke har et barn på snart mnd fra før som sov. Presset veldig ned og strålende smerter i underlivet.


I uke er dagen for fødselen virkelig nære. Uke : Nå tror du sikkert fødselen er i gang flere ganger på grunn av hyppige kynnere. Husk at det fortsatt kan være mange uker igjen å vente, samtidig som du må være forberedt på fødsel. Barnet gjør pustebevegelser og fostervannet fornyer seg ca.


Jubler for uker idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg