onsdag 20. februar 2019

Begravelse vers

VERS , MINNEORD OG DIKT TIL DØDSANNONSEN. I sorg ved din båre vi sammen står, og takker for alt gjennom mange år. Dypt i hjertet vi minnene gjemmer, og deg min kjære, vi aldri glemmer. Alltid andres ve og vel.


Aldri sparte du deg selv.

En inderlig takk fra dine kjære. Din godhet og omsorg vi i minnet vil bære. Vers i dødsannonser. Akk en plass er tom! Har gjort det før, brukte det selv i en begravelse Har du en skog i din himmel, du Gud.


En slik gammel skog, du vet. Vi hørte jo om grønne enger.

Musikk fra harpenes strenger. Forslag til minneord. På dette båndet er det plass til en liten hilsen til den avdøde og navnene til dem som blomstene er fra.


Minneord ved begravelse , bisettelse, urneseremoni. Enkelte dikt, vers , musikkstykker, salmer og sanger brukes ofte i gravferdssammenheng. Her finner du et utvalg.


Kanskje finner du ingenting som passer? Vi er behjelpelige med å finne alternativer. Dødsannonse De aller fleste velger å kunngjøre dødsfallet i den lokale avisen og evt. Alle avisene har forskjellig oppsett på selve annonsen.


Minnes deg i all vår ti du var kjærlig, god og blid. Guds evige røst gir i sorgen trøst. Solen skinte en liten stun alt var lek i livets lund. Døden kom så barskt så brått, og førte deg så hastig bort. Døden skiller venn fra venn, hist møtes vi igjen.


Mange ønsker så et dikt eller vers , før navnene på de pårørende står.

Nederst i annonsen står fakta om seremonien med tid og ste og i noen tilfeller velger pårørende å samle inn penger til et formål slik at informasjon om dette står. Eksempler på dikt og vers til dødsannonse. Vi vet av erfaring at de fleste pårørende har ønsker om forskjellige musikalske innslag under gravferden. I kirkelige seremonier skal det i henhold til ritualet være salmer fra salmeboken, - ved begravelse skal det også være en salme ved graven.


Utover dette kan det være musikalske innslag som velges av pårørende. Skal du i begravelse , og trenger hjelp med teksten til kondolansekort? På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til tekster som kan passe.


Interflora har et bredt utvalg blomster til begravelse , som gir trøst og bekrefter din omtanke. Bestill en verdig avskjedshilsen her. Vi tar oss også av levering. Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter, dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien. Om å ikke bli elsket.


Bestemor En gutt som beskriver savnet av bestemoren sin som er død.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg