tirsdag 5. februar 2019

Trene magemuskler gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre.


Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?

Som gravid kan du kan ta sit-ups så lenge det ikke gir deg ubehag eller smerter. De poengterer også at du imidlertid har liten effekt av sit-ups når magen din blir større, fordi de rette magemusklene er strukket. Det er ingen begrensninger i aktivitet etter fødsel, enten det er naturlig fødsel eller keisersnitt. En rekke myter knytter seg til hvordan man bør trene når man er gravid , og en vanlig misforståelse er at man skal legge all magetrening på hylla.


Noen gode øvelser for å trene kjernemusklene er blant annet den såkalte planken, trening av skrå magemuskler og bekkenbunnstrening. Trening under svangerskapet. Har du lyst til å trene magemusklene hjemme?

Dessverre er det imidlertid vanskelig å gjøre. Du måtilegne deg gode spisevaner og trene hver dag. Heldigvis trenger du ikke å gå på treningsstudio eller bruke maskiner for kompliserte øvelser hvis du ønsker å trene magemusklene dine.


En indikasjon på at du har delte magemuskler , er at magen blir mye mindre når du ligger på ryggen, forteller eksperten. Det eneste som hjelper er operasjon. Det nytter ikke å trene for at musklene skal trekke seg sammen igjen, sier Bugge.


Når du har klart å redusere kaloriinntaket bør du starte og trene. Slanking uten trening vil gi en viss vektnedgang, men etter en stund vil du komme til et platå. Dette fordi trening hjelper deg å opprettholde og eventuelt øke muskelmasse noe som igjen gir høyere forbrenning.


Denne øvelsen aktiviserer lårmuskulaturen din og styrker kjernemuskulaturen. Dersom du sliter med å holde korsryggen langs gulvet og en avslappet nakke, støtt ved å holde deg fast i en ribbevegg, benk eller stabiliser med å holde en stang over brystet. Han råder til å unngå mageøvelser der du ikke klarer å holde magen inne. Friske gravide bør være fysisk aktive og holde seg i form.


Du kan trene helt fram til fødselen, så lenge det ikke gir deg smerter eller ubehag. Etter fødselen kan du starte opp med trening så snart du føler for det Innhold.

Delte magemuskler etter fødsel: Hvis magen din buler ut merkbart i et avgrenset område over, under og til sidene for navlen, og denne posen ikke forsvinner verken etter slanking eller trening, kan årsaken være at magemusklene har delt seg. Til tross for dette er det mye usikkerhet knyttet til hvordan man trygt kan tilpasse treningen til den voksende magen. Her får du tips til hvordan du kan trene trygt gjennom svangerskapet og forebygge delte magemuskler og inkontinens. Jeg tenker også at det å jobbe med skrå magemuskler via rotasjoner av overkroppen kan være bra.


Men det er bare mine tanker, jeg har ikke noe forskningsbasert som viser at dette er tilfellet, sier Bø. Er du derimot gravid uten at magemusklene har endret seg, er det ikke skadelig å trene dem, forsikrer rektoren. Forskerne aner ikke hvordan du skal trene mammamagen.


I årevis har forskerne uttalt seg om hva slags magetrening som virker for å lukke skilte magemuskler , såkalt rectus diastase. Nå har vi forskning som viser at vi har tatt feil, sier professor. Vanskelig å få trent med en liten baby i hus? Gravid – slik bør du trene.


Hvordan sjekke om du har delte magemuskler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg