onsdag 20. februar 2019

Garnstudio norsk

Her finner du mer enn 120. Alt er delt inn oversiktelig i kategorier som f. Tovet, Heklet, Herre, Baby osv. Veldig bra beskrivelser og godt illustrert. Strikkeskolen – Dinhobby.


Hér finnur þú meira en 100.

Garnstudio Drops Design. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.


Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Vi holder åpent hver tirsdag og torsdag fra kl. Det er også mulig å komme utenom åpningstid.


Når du besøker vårt lille strikkeunivers, ønsker vi å gi deg akkurat det du trenger for at det skal begynne å krible i fingrene. Se utvalget og kjøp garn her!

Norskprodusert garn i egen fabrikk på Sandnes med den mykeste ull, alpakka og merinoull, lekker silke og mohair, kvalitetsbomull og slitesterkt strømpegarn. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy?


Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Så derfor legge jeg ut link til denne listen, som ivertfall har hjulpet meg til å forstå nesten alt i den engelske strikkeverden. I dag, som den gang, er fokuset på å produsere garn av høy kvalitet som skal kunne brukes til å strikke plagg som varer lenge. Vi har alt av garn og tilbehør fra DROPS. Drops garn, og til det meste man kan strikke!


Norske transportselskaper‎ (kategorier, sider) Sider i kategorien Norske selskaper Under vises 2av totalt 2sider som befinner seg i denne kategorien. I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter.


Gratis strikkeopskrifter til damer findes der mange af. Bare tag et hurtigt kig på garnstudio eller Ravelry, eller nogle af de andre mange steder du kan finde de gratis opskrifter. Faktisk er det ret nemt at finde lækre ting at strikke. Find thousands of great yarn deals and over 120.


Din garnleverandør på nett. Vi fører blant annet Drops Air, Karisma, Merino Extra Fine, Viking Alpaca Storm, Kid Mohair og flere sokkegarn. Rask levering og god service.

DROPS patterns with tutorial videos on. Vi liker dem fordi de tilbyr et vell av gratis oppskrifter på nettet, skaper mye inspirasjon og lager gode strikkevideoer som lærer enhver å strikke og hekle. Fantastiske priser på gode garnkvaliteter er heller. Alt i garn, strikkeoppskrifter, strikkepinner og strikketilbehør fra kvalitetsleverandører.


Lusekofta er en del av vår norske identitet, og begrepet lusekofte har blitt en fellesbetegnelse på strikkeplagg med typiske norske mønstre. I denne boka får du historien om setesdalskofta, og strikkemønstre på alt fra de klassiske plaggene til moderne puff, isskrapevott og one piece til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg