onsdag 27. februar 2019

Pilonidalcyste navel

I første omgang skal du gå på apoteket å kjøpe Pyrisept og rense navlen ganger daglig. Kjøp også Becimycin salve og smør godt etter at du har renset. Pilonidalcyste , også kalt sakralcyste på fagspråket (på folkemunne ofte kalt tvilling eller kong), er en betennelse som starter i talgkjertelen til et hår i midtlinjen der ryggen går over i rompesprekken.


Bruk en q-tip slik at du kommer godt til. Dette kan du kjøpe på apoteket. Så bra at de til slutt fant ut av dette med nyren og problemene dine. Det du nå nevner med navlen din, syns jeg at du skal prate med en lege om. Navel En navle, hva er det?


Navlen er egentlig et arr som er igjen i magen når navlestrengen var kuttet. Det finnes mange typer av navels , som strekker seg fra et hulrom i en sfærisk klump og alle varianter som er i mellom. Som navlen er ikke glatt, men heller en uregelmessig knute, kan det lett være urenheter som kan skape problemer. Til tider kommer det en illeluktende hvit væske fra navlen min.


Har innovernavle og dersom jeg ikke umiddelbart får vasket bort væsken størkner den liksom på huden rundt navlen. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


Det kan gjøre vondt de første dagene. Det har seg nemlig slik at det lukter helt motbydelig av navlen min. En verkebyll eller en abscess er en avgrenset oppsamling av puss. Jeg har nemlig ikke.


Anvendelse af vitamin E på det angrebne område kan hjælpe med at helbrede et Pilonidalcyste samt. En anden metode til at helbrede pilonidal cyster er at suge et stykke vat i ricinusolie. Fastgør vat cyste i flere dage ved hjælp af en forbinding.


Den ricinusolie skal helbrede den Pilonidalcyste ved at trække ud resterne inde i den. En propan ovn regnes som en rimelig oppvarmingssystem. Hva er en Propan Furnace? De typer av byller omfatter cystisk akne, som er en infisert og tett oljekanal.


En Pilonidalcyste er dannet i en hårsekken som ligger i eller i nærheten av endetarmen. Hidradenitis suppurativa stede som en samling av byller som danner rundt kjønnsorganene og i armhulene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg