onsdag 6. februar 2019

Tungt å puste gravid uke 29

Tungt å puste gravid uke 29

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Nå er du inne i det siste trimesteret!


Tungt å puste gravid uke 29

Når du er gravid i uke så kan barnets hjerne kontrollere pustingen. I uke har du sannsynligvis vondt i ryggen og åreknuter har kanskje begynt å synes på bena. Jeg er gravid i uke og venter en liten gull gutt:) Også har jeg i det siste hatt sånn vanskelig med å puste når jeg ligger om nettene. Føler meg litt tett i lungene, og får liksom ikke. Har vært mye plaget med å være tungpustet.


Er ikke unormalt å være tungpustet i graviditeten, men føler at jeg får for lite oksygen hver dag, store deler av dagen. Regner med det er angsten som skal plage meg. Jeg låg i hele natt å slet med pusten, og det har vedvart idag.


Gravid uke til 35. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Jeg føler det er hele tiden, men spesielt i sofaen når jeg sitter der på kveldene så det kjennes ut som at jeg hiver etter pusten. Tungt å puste - gravid.


Jeg begynte å puste kjempe tungt da jeg var i uke 15. Mange blir også kortpustede når de sitter stille. Livmoren vil etter hvert synke ned og det vil oppleves litt enklere å puste. Noen får problemer med å sove. Men ved å observere pasienten kan legen vurdere om pustefrekvensen er økt, for lav eller uregelmessig, om det er hørbare fremmedlyder ved pusting og om pasienten inntar en spesiell holdning for å puste bedre.


Tungt å puste gravid uke 29

I cirka prosent av tilfellene er det sykdommer i hjerte eller kretsløp som er årsaken. Rask og trygg leveranse. Kroppen går gjennom mye i løpet av et svangerskap.


Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Eneste måte å sove på er å prøve å ligge høyt, på siden. Kunne ikke gå opp i 3. Tror ikke du trenger å bekymre deg for at det er noe alvorlig.


Tungt å puste gravid uke 29

Blodvolumet øker i graviditeten og du trenger derfor mer oksygen. Dette gir meg en de. Skader sikkert ikke å ringe lege og spørre, men hvis du er gravid så vil jeg tippe at det kommer av det. Huff, føler meg helt grønn her, skulle ikke tro jeg hadde vært gravid før. Har blitt så innmari tungpustet.


Kan ikke stå oppreist å snakke samtidig, da holder jeg på å gå i bakken. Er dette normalt eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg