fredag 15. februar 2019

Hekle hjerte

De er perfekte som brikker til å ha under glassene! Eller fest et båndt og et par perler på og heng dem på treet! Hekle frem og tilbake. Omgangen er nå ferdig.


Det tar ikke lang tid å hekle et slike hjerte.

Prøv deg gjerne frem med forskjellige farger, garn tykkelse, heklekroker og få dine egne spesielle hjerter. Man kan begynne taggekanten hvor som helst på hjertet. O)) hvis du ønsker kan du hekle fm der som hjertebuene møtes, da blir hjerteformen tydeligere.


Begynne da øverst mellom de to buene, slik at når du er rundt kan du hekle en lang snor med lm til oppheng! Dette lille hjertet har jeg heklet med utgangpunkt i DETTE hjertet …. Legg opp lm, ta sammen til en ring. Lag selv Lite heklet hjerte i bomullsgarn og bestill materialene til lave prinser online her Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få.


This feature is not available right now.

Please try again later. Utstyr til å lage hjertet finner du i vår nettbutikk. Arbeidet deles nå i to, og hver del hekles videre for seg selv. Hjerter slutter aldri å være populært. Her er en enkel oppskrift på hvordan du kan hekle dine egne.


Jeg foretrekker å lage dem i bomullsgarn, men her er smaken og erfaringene ulike. Når du kommer til kjeden på fra forrige runde, lag en kjedemaske på igjen og lag en kjedemaske gjennom center på hjertet. Første rad starter med st.


Legg delene slik at rettsidene er riktig vei. Du skal nå hekle omg fm rundt hele hjertet. Begynn i hjertebuen og jobb deg rundt hele hjertet. Husk og putte inn litt vatt før du hekler sammen hjertet. Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke.


Akkurat som det lille hjertet , tar det ikke lang tid å hekle en stjerne som den du ser på bildet. Finn oppskriften til den lille heklede stjernen, så kan du selv prøve å hekle den. Jeg har en kollega som elsker hjerter og det er til henne denne duken er designet.

Dette designet har jeg tenkt på en stund. Og det fine med det er at det består av mange små hjerter som til sammen blir et stort hjerte. Duken er videre omkranset at de samme små hjertene.


I disse dager har hun gitt seg i kast med å hekle julepynt, og hun vil mer enn gjerne dele tre fine og gratis hekleoppskrifter med Dem. HEKLET HJERTE til Valentine´s Day kort – Gratis oppskrift. Vil du lære å hekle ? Størrelse: Størrelse på hjertet avhenger av garnet og heklenålen du bruker. I dag tenkte jeg å forklare hvordan du hekler dette søte hjerte ! Jeg er veldig glad i hjerter , og har laget flere av disse.


Synes det er søtt å henge over hjørnet av et bilde, på en gave jeg gir bort etc. I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og staver. Det er ikke noe i veien for at dere kan endre størrelse med hensyn til antall hjerter i rader eller kolonner slik at duken vil passe din smak og ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg