onsdag 6. februar 2019

Lønnstrinn oslo kommune 2018

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! I de årlige forhandlingene avtales størrelsen på lønnstilleggene for de ulike arbeidstakergruppene, samt andre arbeidsvilkår som arbeidsti pensjonsforhol lønn under sykdom og lignende. Oslo kommune er et eget tariffområde med egne avtaler.


Det gis et generelt tillegg på prosent, minimum 12.

Alle arbeidstakere til og med lønnstrinn får 12. Fra lønnstrinn er tillegget prosent. Rammen for oppgjøret er prosent.


Virkningstidspunkt er fra 1. I tillegg gjenstår sentrale justeringer og lokale lønnsforhandlinger. Avsetning til sentrale lønnsmessige tiltak (justeringer for grupper) på prosent av lønnsmassen på årsbasis, med virkningsdato fra 01. Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1.

Her finner du en oppdatert oversikt over de statlige lønnstrinnene. Hold deg oppdatert på nyheter og aktuelle fagsaker. Ved tillegg gitt i lokale forhandlinger flyttes man ett eller flere lønnsrammealternativer opp og følger det nye alternativet etter ansiennitet. Det kan være gitt lokale tillegg til stillingen tidligere som du kan ha krav på. Tabellen under er dermed gjeldende fra 1. Slik brukes lønnstrinnene.


Alle statsansatte har avtalt lønnsnivå i arbeidskontrakten sin etter statens lønnstrinn. Av Tori Sundsbø Lederhilger, 01. Bestill online og spar opptil ! Unio kom natt til 1. Resultatet av hovedtariffoppgjøret pr. Utvalget fremlegger sin rapport innen 01.


I forbindelse med det lokale lønnsoppgjør har vi fått spørsmål om forskjell på lønnsrammer og lønnsspenn. Hovedtariffavtalen 1. De fleste er kjent med at den lønn de får er relatert til et lønnstrinn (for eksempel ltr. som er begynnelønn for mange professorer), sjekk lønnsslippen. Fyll ut nødvendig informasjon for å motta et engangspassord.

Engangspassordet vil bli sendt innen kort tid og vil utløpe etter minutter. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling.


Vi mener våre medlemmers kompetanse bidrar til verdiskapning i kommunens tjenestetilbud. Kompetanse, læring og utvikling Både arbeidsgiver og den enkelte arbeidstaker har interesse av at arbeidstakerne videreutvikler sin kompetanse. Fått til lavtlønns- og likelønnsprofil.


Hva kan dette komme av? Har de ulike lønnsbetingelser avhengig av bydel? Et eksempel er bydel X er l. Her kan du også laste ned en PDF-versjon av samme lønnstabell, men med litt mer info, blant annet hvor mye i pensjonstrekk du skal betale for hvert lønnstrinn.


Informasjonen har vi hentet fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg