fredag 1. februar 2019

Jobb for 16 åringer nav

Du får lønn etter hver gang du jobber og du kan delta i kule konkurranser! Bli VG-selger og tjen egne penger! Ta kontakt her for mer informasjon. Søk her og bli VG-selger! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt.

Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. Med BankI BankID på mobil, Buypass eller Commfides kan du i tillegg søke om ytelser, skrive til NAV og motta meldinger fra NAV.


Gå innom bedrifter du kan tenke deg å jobbe hos for å høre om de har ledige stillinger, eller for å levere CV. Når du følger en virksomhet, vil du motta oppdateringer om nye stillinger, nyheter og annen relevant informasjon. Selskapet vil ha tilgang til din personlige informasjon og cv slik at de kan kontakte deg hvis de har en jobb som matcher dine ferdigheter i fremtiden. Godkjente arbeidstakere.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16.

Bli avisbud og tjen egne penger! Er du mellom 13- år kan søke. Selg aviser og få pengene på kontoen samme dag. En perfekt deltidsjobb for alle ungdommer! Du bestemmer selv når du vil jobbe, og selger du mange VG-Bud får du BONUS!


Les mer om hva et VG-Bud gjør, eller hva våre VG-bud synes om jobben. Ofte er det slik at de fleste jobber for ungdom lyses ikke ut på nettet. Hvis man er på jobbjakt, bør man dra dit man har lyst til å jobbe og høre om det finnes noe ledig! Det er en utbredt oppfatning at arbeidslivet i liten grad vil ansette - åringer , og i noen bransjer er nok det riktig. Få så mye arbeidserfaring du kan, så tidlig som mulig.


Det er veldig verdifullt og kan utgjøre en stor forskjell når du senere søker jobb. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN. Når du slutter eller bytter jobb , skal du i følge ferieloven ha feriepenger utbetalt på siste lønningsdag før du slutter. Feriepengene er 1prosent av det du har fått utbetalt i lønn året før. Hvis du jobber et sted hvor det er inngått avtale om en femte ferieuke, er satsen prosent.


Ja, de fleste jeg kjenner på min alder med jobb , har kommet inn der via familie, jeg har spurt et par av dem om de kan legge inn et godt ord for meg, men alle stillingene er besatt osv. Det som er, er at jeg har ingen i familien min som jobber i noen bedrift som tar inn - åringer. Og jeg bor på landet, med dårlige tilbud for jobb.

Jeg er en gutt på år som ønsker å arbeibe. Det virker veldig vanskelig å få en jobb som åring (utenom avisbud f. eks hvor det ikke er noen ledige ruter i mitt området uansett) og jeg lurte på om det var noen her inne som kunne hjelpe. Mange skoleungdommer ønsker en sommerjobb for å tjene ekstra lommepenger. Men er du under år, er det mange jobber du ikke får lov til å ta. Det gjelder selvfølgelig der det er alkoholservering, i kassa på butikker som selger øl og tobakk, og jobber som krever førerkort.


Hvordan få jobb som 15- åringen. Noen lure steder og søke? Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge. Ekstrahjelp er ungdommens egen jobbportal.


Her samler vi informasjon om ledige jobber som passer for deg som er ung.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg