fredag 1. februar 2019

Infra sperregrunn

Sperregrunnen er ypperlig å bruke til å motvirke kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Anbefalt forbruk pr. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag. De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter.


Infra sperregrunn

Motvirker kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Brukes også som heftgrunn og toppstrøk. Den kan brukes på misfarget og gulnet underlag, og sperrer gjennomslag av nikotin, sot og andre fargestoffer. Den hemmer også gjennomblødning fra kvist på panel. For panel, se nedenfor om kvister og gulning.


Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av for eksempel sot,. Jotun kvist og sperregrunning eller Infra sperregunning. Jeg har et rom jeg skal male, der vegger og tak er laget av siste-sortering panel med omtrent fire millioner kvister pr.


Jotun Kvist- og Sperregrunning er en vanntynnet, sperrende og isolerende grunning basert på modifisert epoksyharpiks til innendørs bruk. Beckers har en sperregrunn fullt på høyde med Jotun, men har ikke. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m. Bør ikke brukes på ny betong.


Vi prøvde en gang Infra Maling, mye billigere enn Jotun og Butinox. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Var på OBS i dag og der annbefalte dem grunning fra INFRA , da behøvdes ikke kvistlakk.


Blir litt skeptisk da, noen med erfaringer om evt. Heller ikke sperregrunn eller grunning med kvistlakk har vært bra nok. Fargehandel på nett med kjente merkevarer til faste lave priser Smile. JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Min erfaring er at på eldre panel, med fine kvister går alt veldig bra, mens det på.


Akryl vet jeg ikke så mye om, men når det gjelder forskjeller på olje- og vannbasert maling, så har jeg erfart at vannbasert tørker umiddelbart, mens oljebasert må ha et døgn eller to på å tørke. Vi bryr oss om ditt personvern. Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Test av vannbasert maling Test av vannløselig maling Hvilke maling er best til panelet eller dørene?


Vi har testet fire vannløselige malinger fra de største produsentene. Svar: Her ligger det antagelig en Linoljegrunning og en linoljemaling eller lignende produkter i bunnen. Den grunningen som ligger i bunnen har normalt sett, penetrert så godt inn i underlaget at det ikke er mulig å slipe den bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg