fredag 22. februar 2019

Slektstre excel

Dette er en Microsoft Office-mal. Last ned Rediger i nettleser Del. Mer enn bare opplæring i sektordiagrammer Excel. Lær hvordan du oppretter et familietre i Microsoft Excel.


Et slektstre hjelper deg å få en rask oversikt over hvilke opplysninger du har, og hvilke spørsmål du må finne svar på. I et klassisk slektstre er antall opplysninger om hver enkelt person barbert ned til et minimum, og i tillegg til navnet tar man gjerne med opplysninger om tid og sted for fødsel og tid og sted for død.

Når du lager et slektstre , kan det hende at noen av bildene ble tatt før de digitale kameraene kom. Med Canvas innebygde, gratis bilderedigeringsverktøy kan du redigere bildene slik at de blir klare og fine. Du kan også øke fargemetningen, tone ned kontrasten og legge til filtre slik at alle bildene passer sammen. Disse kan du fritt laste ned og bruke. Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre.


Et hierarki grafisk representerer en serie med sorterte grupper av personer eller ting i et system. Ved å bruke SmartArt-grafikk i Excel , Outlook, PowerPoint eller Wor kan du opprette et hierarki og inkludere det i regne arket, e-postmeldingen, presentasjonen eller dokumentet. Bruk en SmartArt-grafikk til å opprette et organisasjonskart i Excel , Outlook, PowerPoint og Word for å vise rapportrelasjonene i en organisasjon, for eksempel avdelingsledere og ansatte som ikke er ledere.

Opprett ditt eget slektstre. Etter installasjon av My Family Tree, får du et valg om å opprette et nytt slektstre. Det er dette programvinduet du får opp hver gang du starter My Family Tree-programvaren. Her kan du også velge å åpne et annet slekstre enn ditt eget (eller opprette flere enn ett tre), dersom du har et slikt tilgjengelig. Ta en MyHeritage DNA test for testing av aner og genetikk.


Få tilgang til 1milliarder historiske dokumenter for slektsforskning. Jeg åpnet microsoft excel og begynte å fylle inn informasjonene i cellene. Kan også formatere cellene slik at den blir fin. Så kan du vise den i nettleseren, så høyreklikker og viser kilder.


Litt off-topic, men den kilder-delen er on-topic. Samarbeid kostnadsfritt med en nettbasert versjon av Microsoft Excel. Lagre regneark i OneDrive. Del dem med andre og samarbeid på samme tid. På en del av å lage et familietre er å finne ut oppsettet eller mal, som dikterer hvordan slektstreet ditt vil bli organisert og sett.


Hvis du vil lage en stamtavle eller et slektstre , er det enkelt å gjøre det med en tabell. Tenk ut hvor mange rader og kolonner du trenger. Det er nok enklest å gå så langt tilbake i tid som mulig og telle framover for å finne ut hvor mange rader du trenger.

Klikk på Start ditt slektstre og du får opp et skjema med en mulighet til å legge inn navn på deg og dine foreldre og du kan bruke dette til å lage gratis slektstre. Vær klar over at når du klikker på Kom igang-knappen aksepterer du vilkårene for tjenesten og retningslinjene for personvern. Gratis slektstre programvare.


Du kan organisere forskning uten å betale noe ved hjelp av gratis slektsforskning programvare fra en rekke forskjellige produsenter. Du kan også bruke gratis slektstre mal programvare for å forvandle dine data inn i et tre eller form du kan skrive ut. Jag uppdaterar inte html-versionen av avskriften i Excel. Mina Excel -program innehåller makron.


Digitalarkivet er Arkivverkets publiseringskanal for arkivmateriale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg