torsdag 21. februar 2019

Hudpleier fagbrev

Alle endringene er ikke bestemt enda, men Utdanningsdirektoratet har oversikt over siste nytt om fagfornyelsen på sine sider. Som hudpleier arbeider du i nær kontakt med mennesker, og du må derfor forstå betydningen av det ansvar du har overfor dine kunder. Arbeidet krever nøyaktighet og ansvarsbevissthet, kreativitet, etisk og estetisk sans og evne til kundeveiledning og å kommunisere med andre. Som hudpleier har du kunnskap om normal hud og kan avgjøre hvilke problemer som krever behandling av lege. Yrket går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Hva gjør en hudpleier. Tidligere var hudpleie forbundet med luksus og velvære for en liten del av befolkningen. Nå har helse- og velværetrenden i samfunnet økt og etterspørselen etter hudpleierelatert behandling har dermed blitt større.


Som hudpleier må du ha bred kunnskap om hudens og kroppens normale funksjoner og unormale tilstander. Kurset passer for deg som ønsker fagbrev og som har erfaring med å transportere og forflytte pasienter og brukere på en profesjonell, trygg og sikker måte. Opptakskrav er fullført grunnskole eller tilsvarende opplæring. Hudpleier (yrkeskompetanse) Aktuelle arbeidssteder.


Minoritetsspråklige må ha norskferdigheter skriftlig og muntlig på minimum B1-nivå. Et unikt skolevalg. Vi er en skole som har fokus på å utdanne de beste terapeutene på markedet og bruker markedsledende produkter i undervisning. For de fleste yrker kreves det ingen spesiell godkjenning før du kan begynne å jobbe i Norge. Dette gjelder uavhengig av utdanningsnivå.


Yrker som bibliotekar, økonom, journalist, hudpleier og maler er eksempler på yrker som ikke krever godkjenning. For full oversikt over utdanningsprogrammene og hva som tilbys hvor, se Utdanning. Frisør er et eget fagbrev innenfor utdanningsprogrammet Design og håndverk. Arbeidsplassen for en hudpleier er ofte i små bedrifter, i salgsavdelinger, hudpleiesalonger, spa-sentre, og er etter hvert å finne innenfor helsevesenet, knyttet til institusjoner og sykehjem, bofellesskap og foreninger der livskvalitet står sentralt.


Da går man VgDesign og håndverk og VgFrisør i skole. Deretter er det års læretid i frisørfaget før man får et fagbrev. Forutsetningen er at man har fullført og bestått i alle fag - også teoridelen. Finn et kurs nær deg.


Søk gratis i Norges største og mest komplette kursoversikt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre surfeprosessen. Ved å fortsette på vårt nettsted samtykker du til vår bruk av cookies. Fag og yrkesgrupper.


Vi organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private og offentlige virksomheter og i sykehusene med alle støttefunksjoner. Vi tilbyr fagbrev helsefagarbeider. Få formalisert og dokumentert dine kompetanse. Er du over år og har minimum års relevant arbeidserfaring fra de siste årene kan du ta teoretisk eksamen før fagprøven som praksiskandidat.


Det er utdanningen din og hva godkjenningen skal brukes til, som bestemmer hvilken godkjenning du trenger og hvor du skal sende søknaden. I Norge går hovedskillet mellom godkjenning av utenlandsk utdanning som er tatt ved universiteter og høyskoler og utdanning som er tatt ved en yrkesfaglig skole eller som videregående opplæring. NKI Nettstudier tilbyr fullverdig utdanning på nett, til deg som trenger fleksibilitet i studiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg