mandag 25. februar 2019

Best i test ullundertøy 2018

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. Se bestselgere og nyheter til hele familien i nettbutikken. Test av ullundertøy : Ett av merkene er et ordentlig (g). Denne artikkelen er. TV hjelper deg ville finne ut hvilken idrettsstjerne som har det beste ullundertøyet.


De som er mest aktive, vil kanskje trenge 2–forskjellige sett undertøy for optimal komfort til ulike aktiviteter og ikke minst ulike værforhold.

Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer. God lengde på ermer, og selv om dette er testens korteste bol er dette en fin lengde: Du slipper så mye ekstra tøy som lager bulk i buksa når du skal dytte den nedi. Varmt og deilig eller svettesikkert og ventilerende?


Testpanelet vårt guider deg i riktig retning av sesongens superundertøy i ull og syntet. Middels tykt ullundertøy. De som ferdes ute hele året, trenger et lettere sett i tillegg. Stor test av superundertøy og ullundertøy.


Dyrt er oftest best - også i treningsundertøy. VG har testet superundertøy og ullundertøy for treningsbruk.

Ull er et knallbra materiale, og alle de settene vi testet er gode produkter. Forskjellen på en firer og en sekser i denne testen er egentlig liten. TEST : Ullundertøy Ull er fortsatt overlegent når det kommer til turer i skiftende vær og temperatur. UTE har testet ulltrøyer som ligger midt på treet når det gjelder vekt og varme. Foreløpig er det en 3-sesongs sovepose med dunfyll som havner på førsteplass: Rab Infinity 300.


Les videre for info om hva du bør tenke gjennom før du kjøper ny sovepose, eller gå rett til resultatlista. Shoppen er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Kjøp ullundertøy hos Outnorth.


Bestill enkelt og raskt på nett i dag! Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Vi har testet ni sett ullundertøy i et halvt år. Meget god passform, komfort og isolasjonsevne og bra slitestyrke kjennetegner testvinneren. Vi deler inn ullundertøy etter stoffvekta.


Best i test er Lundhags Merino. Isolasjonsevnen øker med vekta, men er også avhengig av tråden, strikkemåten og stoffets struktur. Nettingstoffer, frottestoffer og løst strikkete plagg gir bedre isolasjon enn glattstrikkete plagg. Det er store forskjeller på ullundertøy. Ett-lags og to-lags ull varmer like mye, og kan brukes om hverandre, men har forskjellige fordeler.


Ett-lags ull ligger rett på kroppen og vil trekke til seg fuktigheten kroppen avgir, samtidig som det holder deg varm.

Ullen vil fortsette å holde deg varm, selv om den er fuktig. Magien kommer best frem med ett til to hakk opp på utgangsimpedansen. Det gjelder å finne balansen mellom den mest distinkte dynamikken i toppregisteret, og mest mulig fylde nedover i bassområdet. Med denne lille justeringen vokser lydbildet fra hodetelefonene et godt hakk.


De får en run varm og herlig klang. Testen hadde start i Oslo, med bykjøring, motorvei, riksvei og enkel fylkesvei på østlandet før vi endte opp på Eoppover Gudbrandsdalen. Utemagasinet tester gjennomføres uten noen bindinger til leverandørene, slik at du kan stole på at du får våre eksperters uavhengige mening om hvert enkelt produkt.


Testene våre utføres av eksperter og fagfolk på de ulike områdene. Enten du skal på overnattingstur i skogen, på festival, camping eller fjelltur, kan et telt løfte eller ødelegge opplevelsen. Noen mener pris spiller størst rolle, andre mener kundeservice og tilgjengelighet er viktigst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg